Morgonstund har guld i mund

2010-01-31 - 10:26:47
Eller inte, ja inte mina barn iaf. De har gjort allt för att gå varann på nerverna. "Sitt inte bredvid mig, kom inte nära" Men när ena säger si gör den andra tvärtemot. ;)
Så de har riktigt gått mamma på nerverna här hemma, inte lätt när sonen är så pappig och vill springa in i sovrummet för att väcka hnm. Har lovat att han ska få sova, och det är ju klart han ska få göra det. Mkt att ta igen när man har varit ute och festat hela natten.

Och jag, som blev så irriterad på mina barn, rätt ut sagt. Gick till köket och bakade fruskostbullar! :D
Det fick mitt humör att lägga sig på rätt nivå igen och nu känner jag mig nöjd och tålmodig i ett tag till. Tyvärr fick vi inte sällskap av pappa till frukost men han kan få njuta av mina bullar senare.


Jag gjorde ett eget litet recept då jag inte hade de rätta ingredienserna hemma för de jag hitta på internet.

5dl mjöl
2msk bakpulver
½tsk salt
4dl gräddfil
2msk honung
Blanda ihop, gör till bollar och pensla med vispat ägg och garnera med pistage nötter.



Enkelt, snabbt o gott. Tog mig ca 30min att göra detta. 15-20min i ugn i mitten på 200grader. (ej varmluft)

Men jag ska finjustera receptet lite, jag gillar när det jag äter är lite mer "hälsosamt". Mer fibrer!

Trött som en döing.

2010-01-31 - 07:40:23
Fruktansvärt trött men jag har bara mig själv att skylla. Exorcisten kom på tv igår då jag gick och la mig och den var inte slut förns vid 03. Jag har väntat på att den filmen skulle komma men trodde aldrig att det skulle vara så sent, men jag titta på den och har nu sovit i ca 4 timmar och vaknar av att barnen bråkar.
Kommer in i dotterns rum och sonen har rivit ner hennes Kitty planch.... Den gick inte sönder så mkt, men han stod också på den och vägra flytta på sig. Nedrans retsticka, han kan vara en riktig skitunge. ;)
Ja, är det inte syskonkärlek?!

Exorcisten är en underbar film, den är så vidrig. Och att se den som mor själv är mer fruktansvärt.
Men den bästa versionen är Exorcisten uncut, där finns det en riktigt vidrig sen då hon går nerför trappan på mer än ett onormalt sett. Har ingen sett den så gör det!
I början av filmen pratade han som regisserade den lite och påstod att den är tagen från en sann historia, den är inte baserad på en men det hade hänt en pojke samma sak och det var stora rubriker om det i tidningarna.

OBS!
Titta inte på trailern om du är känslig!!!

 


Så med det säger jag, Godmorgooon!!! <3

Tina Turner

2010-01-31 - 00:10:06
Fantastisk kvinna, fantastisk sångröst.
Filmen om hennes liv gick på kanal 5 för en stund sen och man kan inte titta på den utan att känna hennes lycka, nervositet och hennes svåra smärta. Man sitter med spänning genom filmen, gråter om vartannat och med hakan i knät. Känslorna är ett enda virrvarr.
Och så ser man henne efter, nu, vem hon blev. Starkare kvinna får man leta efter, helt fantastisk och hon får en att känna att man klarar allt!
Alla har en otrolig inre styrka, det är nåt hon bevisar för alla.

Fantastisk - en person att se upp till! En idol!

Tv-kväll.

2010-01-30 - 22:00:04
Ensam ikväll, nu är maken ute och festar med sina vänner. Trist att inte kunna gå ut tillsammans faktiskt men det händer det med då o då. Så nu sitter jag här i soffan -läs soffan- haha med min laptop o tittar på tv3 där Men in Black 2 just nu sänds. Ärligt talat så älskar jag dessa filmer fortfarande, de har sådan go humor och så älskar jag allt som har med science fiction att göra, allt som är "onaturligt" är så roande. :P

 



Men blir galen på alla dessa reklampauser, en gång räkna vi att det var 15min reklam!!!! Helt sinnessjukt, det är alldeles för mkt reklam! Usch..
Satte mig och spelade ett litet tag men jag är alldeles för trött.. Kände hur ögonlocken åkte igen hela tiden. Men sova vill jag inte göra, en bra film som denna så kan jag hålla mig vaken en stund till. :)
Barnen somna sent idag, så min ensamtid har precis börjat. Vet inte vad det var med dem, brukar somna vid 19 men alla har vi svårt att somna vissa dagar.



Bolibompa

2010-01-30 - 18:44:04
Med barnen och tittar på bolibompa, väldigt smart sak att komma på egentligen och att just sätta ut den tiden, kl. 18 är perfekt. Dagen avklarad, middagen avklarad och man vill bara varva ner innan barnen ska i säng o själv sätta sig i soffan o dega. Eller sätta sig senare att spela lite.. ;)
Så verkligen ett stort plus till dem som skapa bompa, vet ju att jag har nästan tittat på det hela livet, ja inte som tonåring kanske. ;)



Dock är vissa program verkligen inte ens roliga, Evas funkarprogram - varför sätter dom det så tidigt? Borde komma kl 19 eller ngt, mina barn är alldeles för små för att uppskatta det hon pratar om. Nån gång prata hon om staten och skattepengar i 30min och tom jag blev rastlös och extremt uttråkad.
Däremot när hon visa hur man gör rent handfat o toalett så var det intressant för min del,- men dock ej för barnen.




Dagens bompa satsar alldeles för mkt på att barnen ska lära sig av varje program. Låt tecknat vara tecknat, låt det vara en paus från lärdom istället. Barnen matas ju med information och ska läras dagarna i ända, låt dom få en paus!

Gårdagens rabalder

2010-01-30 - 14:35:52
Dagen starta med att träffas hos min underbara vän Yoanna, eller ja den starta egentligen med att jag rev ut hela min garderob då jag inte fann nåt att ha på mig. Jag utgick ifrån skorna och fortsatte.. ^.^
Sen till förfesten, stressade iväg i den isade kylan och kände hur mina lillfingrar domnade bort. det var verkligen kallt! Tappa helt känseln i mina stackars fingrar.. Läskigt, avskyr den känslan ¨- att inte ha nån känsel. :p Men iaf..

Väl där möttes man av en sprudlande Yoanna som bjöd på cider och snacks.


Senare kom flera vänner och det blev mkt babbel om allt och ingenting. :D
När vi skulle åka fick vi nöjet att åka i en vit underbar Limo!
Första ggn jag har åkt i en och det kändes sannerligen mkt lyxigt, champagne och trevliga människor. Kvällen såg mkt lovande ut!!!

  

När vi väl kom in till stan, bad de om leg såklart.. Och Yoanna hitta inte sitt leg!! :o
Hon hade glömt det hemma i en annan jacka plus hennes visakort.. Jisses, det var inte roligt. Sura vakter och ägare.. det var 23års gräns och Yoanna fyllde 33, hade med sig en inbjudan och bokat bord för 16pers och de vägra släppa in henne. "Bara att åka hem och hämta!"
Jisses, det är inte så att vi bor granne med city direkt, det är över 3mil hem och billigt att ta en taxi är det inte! Och att hennes mamma var där spelade ingen roll, det är inte som gamla goda tiden då man kunde ta med sig sin förälder som målsman ut på krogen för att intyga att man har åldern inne.. ;)

Efter mkt babbel och tjat från bådas håll släppte de tillslut in oss. (de kolla inte ens mitt leg så om jag hade varit yngre hade jag haft tur där;))
Yoanna var inte glad, mkt förståelse. Men jag anser att det är bara att släppa o försöka ha det trevligt ändå, vi kom ju in!! :)

Förutom det var det en mkt trevlig utekväll. Enligt mig. Tyvärr betedde sig några av Yoannas andra vänner lite oartigt, kom sent och försvann utan att få tags på.. Vissa kom extremt sent.. Det är tråkigt när folk beter sig på det viset.
Tyvärr så tog lilla vännen åt sig och mådde inge bra och åkte hem tidigt.
Vi andra fortsatte att festa vidare till 03 och hade det riktigt roligt. Det var trevligt folk, inga sura miner och inga äckel. ;)

Jag och Yoanna, så ful men rolig bild. :D



Mer bilder och information om kvällen har ni i Yoanna blogg. Klicka på hennes namn i början av texten. :)





Nu är man sådär härligt trött och bakis som man ska vara. Men jag drack med måtta så ingen huvudvärk iaf!!! :D

Tack Yoanna för en trevlig kväll!
Det måste vi göra om fast på ett lite bättre vis för din skull gumman!
Love u! <3

Ikväll blire...

2010-01-29 - 13:14:31
... PARTY! :D
Det var inte igår man åkte in till city och festade. Jag har gjort det.. ja jag kan räkna det på två händer iaf. ;) Jag har aldrig varit nån som känt för att spendera pengar och gå ut i stan o supa upp dem, jag var en liten bytjej som satt på krogen här hemma ist. MEN det var inte tråkigare för det, jag har varit i stan och ärligt talat tyckte jag att det bara var äckel ute som inte kunde hålla koll på sina händer... ;)
Så jag satt med vänner och bekanta och hade det trevligt istället för att bli antastad. Haha. Men nu ska vi till stan, och det ska bli riktigt kul! Tar nån på en får de ett glas i huvet. ;) heheheh..

Men att hitta kläder till kvällens ära var en helt annan historia, jag har två barn och är gift. Det är inte så att jag köåer hem ett nytt partylinne varje månad längre. Nej nej, jag har valt ett linne nu som jag köpte när jag var 18. Fniss, men det blir bra. Trots allt, jag är inte så gammal som jag ibland kan känna mig. (som 50bast) :o

Yoanna, http://tigilove.blogg.se/
underbara söta människa fyllde år igår så det är henne vi ska fira. Och in till stan åker vi med LIMO!!
Den du! :D
Och ni måste ju bara få se mina underbara skor som jag nästan aldrig får ha.. Men ikväll! yey!



Hoppas ni får en lika rolig kväll som vi kommer få!
Rocka loss!

Tjingeling!!! <3


WOW!!!

2010-01-29 - 09:53:00
Jag är så bortskämd, jag känner mig sååå lyxig!! Och vet ni varför?

Jo jag fick en ... LAPTOP !! Haha. Underbart nice.
sen julklapp från älsklingen, den som väntar på nåt gott.. ;)
Men nu måste jag bara fixa trådlöst internet, eller lista ut vas sjutton en säkerhetsnyckel är för nåt. :o Hehe. Och måste vänja mig att skriva på en sån här, blir mkt missar och stavfel. ;D




Återkommer snart med mer skit att skriva om... ;))))

Cupcake film!

2010-01-27 - 22:57:31

Googla runt och hitta denna, så söt! :)
Dela med sig innan sängen..


Sweet Dreams
from Kirsten Lepore on Vimeo.

Natti!

Bilder som jag lovat!

2010-01-27 - 21:29:25
Här kommer bilderna jag lovade, man ska ju hålla sina löften ellerhur!!!!! ;D
Första är när jag och min son målade och det gick lite överstyr men sååå KUL! Tyvärr kommer jag inte lägga ut en bild på min son, han blev ju klart snyggast (!) men ni får nöja er med en vacker bild på osminkade-behöver-duscha-Mica. Hahaha.. Nu bjuder jag lite på  mig själv så passa er.. *skojas *fniss.
(sa ju att det skulle bli en lite... flumm-dag) ;)

Läckerbit!




Min lillebror lär sig göra en socker ros!

Ja, han är ju inte dålig. Han är riktigt duktig för att det är första ggn. Men, jag vet att han är konstnärlig och modellerar mkt i keramik. Jag kanske t.o.m. lägger in lite bilder på det han har gjort så småningom. Han är jätte duktig. :)

Lillebror:

Hmmm... Hur fick hon till detta?
Tunna ut kanterna säger hon.. Hur i hela..

Ja, går nog ganska bra detta..
Hmm, fan vad jag är bra!


               
Och så ska man sätta ihop saken också..
Trycka lite där.. lite här..
Hur var det nu, var det varannat blad på andra svängen också?
Vika bladen säger hon, hur sjutton då????

Äh får bli bra så!







"Jag är bäst på detta! Kolla mina snygga rosor!"

Ps. Supersnygga tröjan som han har fått av storasyster i julklapp! ;))
Och ignorera totalt det fula fönstret.. Under konstruktion! :P


Så sne på mig själv att jag inte tog några bilder när jag rakade hnm. Gjorde tuffa mönster men han gilla dem inte, undrar varför?! ;) Tillslut sa jag att jag var klar (det var jag inte, hade lämnat en snutt som gick från polisongen, över örat, bak till nacken, ca 1cm tjockt). När han gick ut ur köket och skulle kolla spegeln var jag bombsäker på att han skulle se det, men han gjorde inte det!!! :O

Och fyfan, jag brast i skratt så tårarna spruta på mig! Där small det, där small min fasad till att hålla mig lugn och sansad för vad jag visste kunde bli en flumm dag. Hade jag inte garvat och sagt nåt hade han gått ut sådär..  Och jag bara skratta ännu mer. Hahaha. Underbart!
(Rakade bort det såklart då han sett det ;))

Fyfan, du är härlig brorsan!

Gremlins! :D

2010-01-27 - 16:20:50
En jätte populär film kom när jag föddes, året -84.
Jag vet inte hur många ggr jag sett den och hur många ggr jag blev vettskrämd av den som barn. Gammal men den är kult! Och mkt roligt att de (kanske) gör en ny film, den måste jag bara se (om den nu kommer ut)!
Kanske uttrycker mig fel nu, men filmerna är ju så mysiga. :D

Jag presenterar:

Gremlins 3D !!!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6492424.ab

Stripe är på gång igen – nu i 3D.

Härlig dag!

2010-01-27 - 16:14:12
Idag har jag gjort en del.. eller ja, gjort och gjort.. Jag har rört på mig och socialiserat mig. x)
Min bror var här, varit ner på praktiken och sagt hej och handlat god frukost till mig och min man. Mer info kommer senare och har lite bilder att bjuda på då jag lärde min bror att göra en socker ros. :D

Min bror är också duktig på att pyssla men han håller mest på med Keramik.:)
Klippte honom också, eller ja, raka. :)


Godmorgon Solstrålar

2010-01-27 - 07:43:40
Gomorron gomoooroooon, hör fåglar kvittra och sjunga i skyn. .. Eller hur den nu går. :D
Fast, en riktigt sådan pigg morgon är det inte men visst blev man nästan lite gladare och piggare av att bara se meningen och låtsas leva sig in i den?!

Kaffet står bredvid mig som en trogen vän, åh mitt kaffe, vad skulle jag göra utan dig?
Hm, ja dricka the... Öh, ja iof. :P
Hohojaja, denna humor eller detta flödande av oerhört intressant text kan bara komma en morgon då man är trött och flummig, alltså - sitter fortf i tröttmössan och drömmer. :D
Betyder bara en sak, kommer bli en intressant dag för min del.



Hiihii.

Barnen på bra humör, men dottern vrider sig så fort hon får höra att hon ska till dagis idag. Igår ville hon inte gå hem, idag vill hon inte gå dit. Säger då det, 5åringar är inte att leka med.;)

Senare kommer en bild då jag och barnen måla lite, min dotter tröttna och gick. Och det gjorde jag o sonen också kan man säga men vi löste det på annat sätt... -vi börja måla på varandra! :D
Många filurer blev det, som tillslut blev en äcklig helgrön färg i hela ansiktet. Men oj så vi skratta! *fniss

Galen!

2010-01-26 - 13:29:53
På allt detta mode på framsidan av denna bloggsida.. Gaaaaaah! Ville bara säga det.. :P

Lite ändringar är gjorda på min tavla, måste fortf fixas till lite skuggningar och måla underdelen av tavlan. (Och jäklar i mig vad jag har målat om den där jäkla munnen..) :o
Men sen får det vara tills vidare, jag har ju alltid färgen hemma så jag kan ta mig till det om jag känner för det senare. Det går ju inte att måla en tavla på totalt 3dgr och sen vara nöjd med den, den får vila, jag får vila tills nya ideer kommer till liv. :)





Snart ska jag köpa mig en till tavla och måla något porträtt, vems vet jag inte än med jag har en del att välja bland i huvudet. Och kanske blir det en present eller inte. Beror på... ;)

Bättre? Sämre?
Vad tycker ni? :)

Skäms

2010-01-26 - 07:23:51
Å nu sätter jag mig ner vid datorn med en kopp kaffe efter att ha blivit abrupt väckt av att min man kom hem för attt hämta ngt och som också fann vår son på diskbänken, ståendes! 5minuter innan hade min väckarklocka ringt och jag hade inte hört ett ljud från lghtn och halvslumra några minuter lite oskyldigt.
Ack så fel jag hade, och det fick jag veta med råga.. Min man var inte glad på mig, kände mig som en liten fjortis igen som sagt emot sin pappa. Suck.

Men, sonen mår bara bra. Som sagt, kan inte ha suttit där länge men han hade fått i sig en halv banan iaf. Är man hungrig så fixar man det, det är min sons motto. (har vi upptäckt)

Ja, jag skäms. Usch och fy vad jag skäms! Nästa gång ska jag gå upp då klockan ringer!!

Vadå, vila?

2010-01-24 - 15:13:58
Det glömde jag helt bort efter att jag fick ett mess från lillasyster som bad mig måla hennes tatuering.. Öh, oj.. tänkte jag genast, en TATUERING!? Det kan inte jag och när jag fråga vad - en fjäril och en blomma - då höll jag på tappa hakan.
Fjäril.. Aldrig kunnat måla fjärilar, har aldrig lyckats nånsin! Jag har försökt, jag älskar fjärilar men de är så vackra och jag bara förstör dem.. Så jag prova att måla på ett annat sätt.
Blomma.. Skämtar hon eller? Blommor är precis lika svåra att måla/rita. :o Aldrig lyckats där heller..

Jisses, tror lillasyster har rätt stora förhoppningar om mina målarkunskaper. ;)
Men såhär blev det efter första försöket, i färgpennor:

 

Ursäkta den suddiga bilden.. :/

 

Ja, ett test som sagt. Det skulle vara lila.. Lite tufft. Allt jag fick veta.

Får klura på den! :D

Sjuk..

2010-01-24 - 11:39:36
..igen. Helt sanslöst vad jag blir sjuk. Skulle nästan räkna det som varannan vecka sista 6månaderna. Det är inte alls roligt, kanske skulle gå o kolla mitt immunförsvar för det verkar vara nere på 0 eller nåt.. :(

Målningen står i köket. Har inte gjort så mkt mer, sitter mest och tittar på den och försöker få inspiration till var jag ska ändra, och hur jag ska göra. Vad jag ska ha för bakgrund osv. Och nu när jag är sjuk har jag inte mkt ork att sitta och måla.. Men kanske ikväll. ;)

Igår bytte jag julklappar åt min bröder, härligt när det fortf är julrea, får nånting bättre för samma pris. Härligt! Min son fick nya skor också, och efter all denna shopping kommer jag vara pank efter de goa små räkningarna. Eller ja, nästan. Men vissa månader måste man få shoppa lite, få "leva" lite. :p

Efter det kom min kära lillasyster hem till oss och jag hjälpte henne med att färga håret och klippa till lite snelugg. Jag Har varit bra på att klippa men nu var det så länge sen så ja.. Det blev inte riktigt som vi ville, men det är hår och det växer ut som tur är- och jag ska se till så hon får gå till en riktig frisör här framöver. ;)
Hon stanna och åt middag med oss, Pizza! Inte för att jag kände smaken av min kebab men hjärnan kommer minsann ihåg att det Ska vara gott! hehe..
Mot slutet blev jag ganska hängig och höll på att somna.. Usch, tråkiga jag. Men det var så trevligt att hon kom hit, så trevligt att få träffa henne, få lite tid tillsammans. Underbara tjej, det var ju alldeles för länge sen. <3

Måste ses oftare lillasyster! :)
ILoveMyLittleSister0002.jpg I love my little Sister~ image by wolfsongo
Ps. Nån man skulle vilja måla av är min lillasyster, men är rädd för att förstöra hennes vackra ansikte. :o



Nu ska jag försöka vila lite, inte för att det kommer bli möjligt med en 2åring som kutar runt, men försöka går ju. ;)



Chocktillstånd!!

2010-01-22 - 22:59:27
Ärligt talat alltså, jag är i totalt Chocktillstånd!
Guuud vad ni är söta som har lämnat fina kommentarer om min tavla, det värmde i hjärtat! <3

Tack så hemskt mkt!
Jisses, är helt stum.. :))

Till er:

Tavla

2010-01-22 - 21:39:59
Inte nöjd på långa vägar och inte klar på långa vägar, en hel del som måste rättas till.. Men här har ni min första tavla på 10år, det var ett tag sen jag målade. Första gången med färger och akrylfärg också. (Skiss-människa annars)

Tadaa.. ehhehe.




 Men det är roligt och spännande kan jag lova. :)
Jag kan inte måla munnar... :O och jag kan inte måla hår!!!! TIPS mottages mer än gärna! :)

Det är ju svårt!

2010-01-22 - 13:45:26
Med akryl färg.. Skitsvårt att skugga, ja för mig iaf. Och jag gillar inte riktigt canvas tavlan jag köpte, den är så "knottrig". Hehe, jag gillar när allt är rakt, jämt och slätt. :D
Men jag får leva med det. 

Jag kolla runt lite på folks porträtt de målat, jisses säger jag bara.. I'm way out of their leauge. Haha. Men jag får inte tänka så, jag har inte målat på ett tag och har aldrig nånsin riktigt övat.
Och munnar, jisses.. Jag kan verkligen inte måla munnar. Skissa, en helt annan femma.. Suck. Dettta var svårare än vad jag trodde. fniss.

Nån som har varit en favorit konstnär för mig är Anders Zorn, han målade inte bara nakna kvinnor (vilket jag själv älskar/älskade att måla) utan också jätte vackra porträtt.

 



Lunch break: Kalops och potatis. Mums!
Nu kaffe och måla lite till kanske.. Ska gå o titta på den iaf.

Målar

2010-01-22 - 09:48:33
Oh yes, jag har målat. Målar fortfarande, om det blir så snyggt vet jag inte riktigt, men som en god vän kallar det "ful-konst". Det passar så bra in. :D För visst är det konst, klart det är, man har ju lagt ner tid och möda på det man skapar och Det är konst! Ja, iaf ful-konst.

Jag gör ett porträtt av mig och min son, aldrig kan man starta med ngt lättare. Nä, ge sig på det svåraste först! Och plus att jag har aldrig i mitt liv målat med dessa färger, allt jag har gjort är att skissa med en vanlig blyerts eller kol. Så färger är nåt helt nytt för mig. Så jag provar mig fram. :p
Sen om det blir jag och min son på bilden eller om det blir några andra människor det får tiden utvisa.. haha.

Men riktigt roligt är det iaf och riktigt lugnande. Glömt bort hur underbart det är att måla. :)
Måla mkt mkt mkt som ung trotsig tonåring, det var mitt enda lugn i en kaotisk vardag, man kan drömma sig in i målningen, man koncentrerar sig så mkt att man glömmer alla bekymmer.
Sen om målningen blir skitful har man ett nytt bekymmer, med det härliga med teckningar/målningar - det går att sudda ut eller måla över och börja om från början!
Man kan ta tillbaka sina misstag! Den du! :D

Åh, man kanske skulle gå ner till källan, ta upp sitt målarstativ som stått ensam i för många år och sätta igång!?
Nu blev jag lite suger igen. :D



NU är dagen avklarad..

2010-01-20 - 21:28:52
..med en massa shopping och fått en katt! :D

Ja, katten är här nu. De lämna hnm för en timma sen och stanna på lite fika. Mkt trevliga människor, hon hade lite svårt att slita sig från hnm men det förstår jag. Kunde nästan höra hennes hjärta brista. Men hon hade inte tid för hnm, sa hon, och han verkade känna sig som hemma här på en gång.
Rusa ut ur buren och kolla sig omkring, sen börja han åma sig och leka. :)

Leka kan han verkligen, lite för vilt ibland då han bits och rivs men inget ovanligt för en ung katt. 9månader är han och väldigt självsäker och social.
Han historia är att de hitta hnm i skogen då han var ca 6veckor gammal, stackars liten! 

Lucifer!


En riktig goding! :D




Idag var jag, min dotter och Yoanna och shoppa lite. Shoppade loss kan man säga och jag fick nya kläder, min dotter också. Det var inte igår man köpte kläder till sig själv, gud så härligt. Nya tröjor, blusar och ett par byxor! Riktigt Nice!
Fin duk till bordet, bordstabletter, kaffekoppar, lampskärmar, platt-tång och sen en tavla, penslar och färg för att jag ska måla lite... Vart jag nu fick den idén ifrån, plus, har aldrig målat med akvarell färger så det ska bli spännande. ;)
Min dotter fick en lila radio också. :)

       

  

Får se om jag lägger upp bild på målningen sen.. Lär inte bli så snygg. ;)

Doktorn sa..

2010-01-19 - 13:18:23
...att min dotter har streptokocker. (stava) Så  nu blire penecillin och hålla sig hemma hela veckan, stackars min lilla tös att halsen ska hålla på sådär. :(
Hon vilar nu i vår säng och tittar på tecknat. Inte så dumt det heller, enligt henne.

Nu ska jag ta tag i lite saker, återkommer.

Vi hade en jätte mysig dag om man bortser från läkarbesök och Nea lite sjukis, vi gick och fikade i byn. Dammsugare och citronpaj, juice och en stor latte. Det är mkt mysigt att vara hemma med dottern alldeles själv, får man mkt tid för varann - jag mest för henne. Det är ju så lätt att vardagen bara flyter på annars.

Tjoheeejjsvejjs.

Skrev för länge sen.

2010-01-19 - 09:39:07
Här kommer jag skriva ner alla mina funderingar, runt om mitt liv och alla händelser. Hur mitt mående är och hur jag hanterar det. Här kommer det synas hur min personlighet egentligen är, lika ostadigt som havet, ibland lika hård som berg, ibland lika tom som den svarta rymden och ibland så varm som solen.

Upp och ner går mitt humör, upp och ner går mitt liv. Depression på depriession, ångest och misslyckanden men också vad jag kan överkomma och att jag är trots allt, stark.

Stark är den som inte ger sig, som fortsätter att kämpa trots att ljuset har slocknat.
Stark är den som om och om igen lyckas ta sig fram trots allt går emot en.
Stark är den som tvingar sig själv att se solen, det vackra trots alla svarta moln.
Stark är den som överkommer samma svarta avgrund om och om igen, som lyckas ta sig ur den onda cirkeln.

Jag är stark, även om jag inte anser det alla gånger.
Men jag är fortfarande här, lever, andas, skrattar, gråter. Jag bär på smärta, men det betyder att jag lever, att jag är mänsklig. Jag är jag, som i en svart och vit mask jag bär. Antingen glad och lycklig eller ledsen och arg.

Och jag är älskad, trots allt, av många.
Och det är för er, som jag orkar bära det vidare.
Ni, gör mig stark!

Heliga Sekten!

2010-01-19 - 09:31:15
Jag fick en rolig kommentar igår, tror att det var igår. Jag kopierar och citerar:

Postat av: Sektledaren

"Den Heliga Sekten anropar dig, mitt barn att ansluta dig till oss. Du är sannerligen ett syndens barn och du skall befria dig från dina synder genom att läsa budorden på Mårtens blogg.
http://denheligasekten.blogg.se

Var hälsad..2010-01-18 @ 17:33:08
URL:
http://denheligasekten.blogg.se/"


Jag bara undrar vad jag kan ha skrivit som ska vara så syndigt? Ojoj, nej det var lite roligt. Tack för inbjudan men jag avstår, jag trivs med mitt liv som det är och jag tror inte på gud. :)
eller sekter för den delen.. läskigt.



Nog om det!

Vi kommer få köpa katten! Helt otroligt, det är så roligt. Hon ringde igår kväll och meddela att de kunde komma på ons för att lämna katten hos oss. Åååh, snart kommer det in en bild på skönheten. Han är ju 9mån så jag hoppas att det inte ska vara nåt problem för hnm att snart känna sig som hemma hos oss. :)

Ska bli roligt iaf! :)


Min dotter är sjuk så nu ska vi dra oss iväg till doktorn, hon har jätte ont i halsen och 38graders feber, men det är inte  mkt för henne då hon har 37,5 i normaltemp, Men det är feber trots allt.
Hon har ofta ont i halsen. Inget öronbarn där men däremot halsbarn.

Tankar/Weirdo

2010-01-17 - 11:37:05
Här kommer alla mina mysko tankar som jag kan ha för mig, så småningom. ;)

Jag tänkte..

2010-01-17 - 11:07:16
..att jag skulle skriva nåt, men så satte jag mig här och satte fingrarna på tangentbordet.. Blankt i huvet. Tomt, eko, HOHO nån däääär?! Haha, allvarligt talat är jag så trött att  mina ögonlock sluter sig av sig själva. Kan knappt skriva rakt.. ;)

Så jag tänkte såhär, jag bjuder på ett kanske bättre inlägg lite senare, eller så blir bara samma tröttfyllesnack. :D



Tävling.

2010-01-16 - 23:51:31

Jag blev tillfrågad att vara med i en tävling, veckans blogg. Och varför inte, tänkte jag. :-) Så rösta på min blogg, de kära få läsare jag har. :D hihi.

Det finns på denna tjejs blogg: http://shinebabyys.blogg.se/ 


Nu har man tryckt i sig en pizza, och magen känns stor.. haha, men oj så gott det var! Absolut värt det! :) Pizza och film, det är mys det.
Efter jul och nyår försöker man ju bli av med de cm man har lagt på sig, nu gick jag nog upp nån extra men det är bara att ta en el två extra promenader, det är ju inte så kallt längre. :)
Och njuta av lite god snabb mat måste man också få göra. ;D


Hahaha. (Dålig humor kanske;))

Godnatt!!

Kär!

2010-01-16 - 16:29:15
Åååh, katten var ju helt underbart söt. Lång päls och mjuk som siden, busig och social var han också, verkar vara en riktigt mysig katt och bra för barnen att kunna busa med. :)
Hoppas innerligt att vi får ta hand om hnm, hon kommer höra av sig i veckan. Håll tummarna!

Helt Kär blev jag! :)

Vår son blev helt till sig, han älskar verkligen katter och skulle klappa hela tiden medans katten ville busa. Han bits lite som unga katter gör när de busar och vår son blev helt chockad. Men han vet också  om det, det är inte första ggn det har hänt direkt. Hans nuvarande matte var verkligen jätte trevlig och jag hoppas att hon inte blev skrämd av att vår son blev så till sig, han gjorde inga hyss direkt utan bara lät ganska mkt. ;)
Men han brukar alltid lugna ner sig efter ett par dagar, när spänningen har lagt sig.
Dottern var bara intresserad i början, men sen såg hon alla fina saker som personen ägde och titta på det istället, ett tag satt hon framför tv:n som var på också. Vårt lilla tv-freak! *skratt

Katten gillar tydligen att titta på tv och speciella tv program som tex. Skidåkning och America's funniest home videos- helst när det är katter eller hundar. Rolig liten filur. :D

Om katten blir vår, så kommer det dyka in en bild på skönheten.
Hoppas hoppas!!

 hihi lite rolig. :)

Tårta !

2010-01-16 - 13:16:13
Nu är tårtan klar, och jag är rätt nöjd måste jag erkänna. Den blev rätt häftig, ja om man gillar Amerika och skor! ;)
Det var roligt att sitta och pyssla igen, det var ju ett tag sen o ett tag var det så mkt att jag tappa lusten och inspirationen till det men nu jäklar är jag igång och det känns underbart. :D

Bilder finns under fliken "Mina tårtor" för den som är nyfis. ;)
Under sockerkonst hittar ni skorna och under födelsedags-tårtor hittar ni själva tårtan!

Nu snart ska vi åka och titta på en liten kisse-miss som jag innerligt hoppas att vi får bli ägare till! Han är så söt!
Så nu göra sig iordning så vi kommer iväg.

Godnatt!

2010-01-16 - 00:57:01
Skorna blir inte klara idag, jag får ge mig.. Suck. Har för brått som vanligt. ;)
En liten godnatt-sång!



Jag bara Älskar denna låt, underbart mysig. *ryyyyser av myyys*
Natti och sov sött. :)

Yo, du är lika stark, om inte starkare! Love u! <3

Lekt igen.

2010-01-15 - 23:47:26
Haha, jag gillar tydligt stora header.. Ursäkta för det. Kan inte riktigt storlekar och sådant ännu. Men resten av bloggen är ju bara svart osv, så en stor header gör det lite roligare.. eller nåt. ;))

Väntar på att skorna jag gör i socker ska torka ordentligt, kan inte göra mkt mer på tårtan. Vill inte täcka den idag, man Kan, men jag litar inte på vårt kylskåp - för mkt fukt och det blir tråkigheter!

Torka, torka torka.. Bli Hårt idag! :D

Taylor Swift.

2010-01-15 - 10:27:22
Snubbla in på henne för jag såg nån på facebook, "vilken sång av Taylor Swift är du?" Eller nåt sånt. Så jag kolla upp vem hon var och fyfaaan säger jag bara. Man kan inte titta på henne utan att bli avis på hennes hår! Ge mig! Hihihih.





Och jag måste säga, gillar låten. (Har hört den förr men glömt den..) :)
Men en annan sak, fyfan vad folk kan vara elaka mot henne. Kom över ett antal hat-klipp om henne. Som jag sa innan, herregud, hon är bara människa precis som alla andra. :o
Jäkla människor.. Kan aldrig sluta vara elaka.





Har fått en tårtbeställning. Oj så roligt, det var verkligen länge sen jag gjorde en tårta!
Det ska vara amerikanskt tema, skor (tydligen sko-fantast, men inte så ovanligt när det gäller tjejer ;)). Så, får se hur vi klarar detta, var som sagt ett tag sedan. För den som är intresserad att se hur den blir så finns den imorgon under fliken "Mina tårtor". :)
Håll tummarna!

Nu iväg på tårt-ingrediens-shopping!

Trött men ändå inte.

2010-01-15 - 08:29:19
Ja nåt mysko är det, för jag känner mig trött men ändå utvilad. Weird! Hade en sådan mysko dröm som jag inte kan minnas, men har kvar den där känslan i kroppen efter man har haft det. Rikigt mysko känsla, som inte går att beskriva. :o

Sonen vaken före tuppen varje morgon, han kommer in ca 05.45 till sin halvdöda mamma i sängen. Och jag som varje morgon försöker få hnm att vila en stund, det är ju så hemskt tidigt!!! :/
Men varför håller jag på, han kanske ligger ner en stund i max 30 min och då har jag tur om han gör det. ;) Så, det blir bompa i sängen, sen kommer dottern 07-07.30 och gör oss sällskap.
Och gud nåde mig om jag skulle slumra till för då blir det hyss! En dag gick han och åt chokladpudding-pullver. Haha!

Jaja, återkommer. Nu är det påklädningsdags inför dagis! :)
Här är min son i ett nötskal!

Boktips mitt i allt!

2010-01-14 - 13:43:43
Så pysslat lite i ps.. Blev inge bra. Suck. Men jag är ju verkligen nybörjare på det där och jag har inte riktigt tiden att sitta flera timmar i sträck för att lära mig ordentligt heller. Men skoj är det att ha och leka lite då o då. :)

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera min novell nu, men det verkar inte vara nån som läser den ändå. ;) Så det gör ju inget. Dock så kommer jag nog skriva lite till snart, känner det på mig. Hehe.

Jag är ju inte sådär uppdaterad av världen som de flesta verkar vara, nyheter o allt därtill. Jag tycker det är helt otroligt vad folk vet som jag totalt har missat. Men jag lever väl i min egna lilla värld som jag alltid gjort, fast nu tillhör mina barn och man den världen också, så där har jag iaf koll. (Tur det, annars hade det varit illa)
Så jag har inga roliga saker att länka direkt.. Kanske får utveckla mig lite och kolla runt.. Men det är ju så trist. hihi.

Annars då? Jo, jag mår bra. Dricker superstarkt kaffe *iiiiiiih* Gott! Och ska snart göra lunch åt mig och barna, sen blire ut och leka i snön. :)

Jo, en bra bok kan jag tipsa om!!

 - "PS. Jag älskar dig!"



För den som sett filmen.. Suck säger jag bara. Vilken SKITDÅLIG film jämfört med boken. Jaja, alla säger så men det här var sinnessjukt. De hade ändrat på ALLT! Nej, de förstörde hela storyn! Läs boken, underbar!
Jag kunde inte sluta, läste ut den på bara några dagar. :)
Vissa säger att den har ett dåligt slut.. Suck igen. Det är ett jätte  bra slut, men kanske inte för dem med ingen fantasi! ;)

Läs den!

Mode..

2010-01-13 - 16:50:37
..Att det kan vara så intressant! Jag förstår faktiskt inte, på blogg.se hemsida är det nästintill bara prat om mode och kändisar, vart är vi påväg? Är det verkligen så intressant?
Nåt specifikt klädesplagg, smink, hår.. Kändisar, att de ska vara så intressanta, de är ju bara människor som oss som har ett jobb! Vad de än gör som är tabu har väl alla gjort eller har varit med om. Åh nej! Hon/han är otrogen! Stora rubriker i tidningen! Hon är för smal! - Han är elak! Mkt tabu om dessa människor, varför är det så roligt att läsa och skriva om detta?

Smink, ja nåt de flesta använder.
Kläder, catwalk - för mig är det nära-döden-människor, jag tycker bara synd om dem att de måste se ut som de gör. De har ju inte ett uns fett på kroppen! :o

Mode mode mode mode mode mode.. Tröttnar folk aldrig?
Har vi inte sett allt?

Läste en blogg, som jag råka snubbla in på, kommer dock inte ihåg vad den hette men det var nån guide till att ens blogg skulle bli populär och råd-orden lät nåt sånt här:

1. Skriv om mode.
2. Skriv om mode.
3. Skriv om mode.
4. Skriv om mode.
5. Skriv om mode.
6. Skriv om mode.
7. Skriv om mode.
8. Skriv om mode.
9. Skriv om mode.
10. Skriv om mode.

Ja, det var de tio budorden i förkortning.



 Läskigt!

Nu kommer det lite bilder!

2010-01-12 - 13:10:55
Nu kommer det lite bilder från mig. :p
Jag bara älskar mina burkar, vill ha fleer men måste då köpa fler hyllor först!
Växten är Aloe Vera, mkt bra att ha på sår eller torra partier på huden. Bra att dricka också, om man nu tycker det är gott. (Inte jag, urk!) Min man ställde vävtrådsbehållaren på hyllan (vet inte vad den kallas), den tillhör spinnväven, alltså den träiga saken. ;) Jag vet inte ja.. Det ser fint ut men samtidigt knasigt.. Mmm, får känna efter ett par dagar! :)


                                   


Och lite i V-rummet.

        

Nu ser man hyllan bättre. Ser inte mkt ut på bild men i verkliga livet är det såå Nice!
Bordsdekoration, en ljushållare som är såå fin men har ingen aning om vart jag ska sätta den + att jag vill ha en till! :D
Igår tog vi hem spinnväven som tillhörde min mans mormor. Jag funderar på att måla den vit och sen slipa den (så får den tillbaka den antika "looken"), men jag vet inte!?

Tips mottages
! :)

Yey!

2010-01-12 - 10:59:13
Jag lyckades att fixa flikar! IQ poäng! Haha ;))

Uh så trött..

2010-01-12 - 10:18:55
..Sa ju det, piggast på måndagar och helt död på tisdagar. Fattar inte..
Min son gick upp 06 idag iaf, och denna gång var han snäll mot mamma och låg och myste heeela morgonen i sängen. Åh vad man bara njuter då! :)


Oh jag glömde ju skriva förut att jag var på Casting för nån Ikea reklam, kom från ingenstans. Jag finns tydligen på statist.se sen 4 år tillbaka som jag helt glömt bort. Ett mail dök upp o frågan om jag ville. Så ja, varför inte tänkte jag?! Jag är inte den som är van att stå framför en kamera, behöver lite träning först.. ;)
Men jag åkte dit, tog utmaningen och såg det som en kul grej!!
Dock kan jag bli så arg på mig själv för att jag ska vara så osäker.. Suck. Men jag gjorde det och för det är jag stolt! :)
Fick inte "jobbet" men det gjorde mig inget. :D

Idag blir det mkt kaffe känner jag.. Ögonen vill inte riktigt var öppna.
Och måste diska mega diskhögen (har skjutit på det så får skylla mig själv), måste handla senare, plocka undan alla leksaker överallt, kanske fixa tvätten - ja, jag borde iaf.



Glömde nästan skriva detta!!!

Min dotter på 5år tog alla märken igår på simskolan (forts. kurs 2)!!!
Ojoj vad jag är stolt, hon kan simma 25meter på djupt vatten, hoppa i från kant i djupt o ta sig upp, hämta saker på botten. Åh vilken tjej jag har! :D
(Kurs 1 så tog hon alla då med :))
Så idag måste jag handla hem nåt gott och så ska vi fira att hon har varit så duktig! :)) Typ, marängswiss låter väl gott!? *Mmmmsluuurp*

Kanske kan sätta henne i ngn simskola senare, för i vatten stortrivs hon. Det är som om hon är "hemma". Jag vet känslan, jag var precis likadan (är fortf men ja..). Så det tror jag är en sport för henne. :)

Alla märken hon tog igår:

      

1. Guldsälen: Simma 25m på djupt vatten. Bogsering 10m av jämnstor kamrat i livboj.
2. Silversälen: Simma 25m på grunt vatten.  Bogsering 10m av jämnstor kamrat i livboj.
3. Guldgrodan: Hoppa från bassängkant på djupt vatten. Doppa hela huvudet och plocka upp föremål på botten. Simma 10m på djupt vatten.
4. Silvergrodan: Hoppa från bassängkant på grunt vatten. Doppa huvudet, plocka upp föremål. Simma 10m grunt vatten.
5. Livbojen, röd: Lära sig båtvettsregler. Bada med räddningsväst och kläder. Flyta o förflytta sig med livboj, kasta en hansalina till en kamrat o dra in till kanten.

Ja, vi är mkt stolta över henne! :) 
Det var bara hon och en pojke som klarade alla märkena, resten fick tipset att gå om kursen. Jag vet inte, men min man kallar dem Curling-föräldrar så de får skylla sig själva. Ja, jag är ju inte där så jag har ingen mening i det hela. Bara mycket stolt över min dotter (och min man som har hjälpt henne med detta, för hon behöver verkligen nån som stöttar och puschar henne). :) 


Tjingeling! 

Måndag.

2010-01-11 - 10:53:11
Ja, måndag.. är alltid måndag. Alltid lika seg. Jag är iof oftast piggast på måndagar, tro det eller ej, men den är så seg. Min son gick upp 05.45 idag och då var jag faktiskt lite trött. Usch, jag gillar verkligen inte att gå upp innan kl är minst 07, helst ska den vara 10.00 men det går ju inte. ;)
Men jag får se till att ändra på det, nu när min son vill gå upp före 06. Zzz.

Usch vad jag saknar vår älskade katt. Allt känns så hemskt..
Det är så tomt nu utan hnm, ingen som ropar på en, ingen som krafsar på dörrn och vill ut. Ingen som ber om vatten eller mat, ingen som kommer för att kela lite. Inget snubblande över eftersom han alltid gick På fötterna på en.. Saknar älsklingen.

Jag har haft katt sålänge jag kan minnas, det känns fel utan, det saknas nåt inom en. Det blir ju ju så hemskt tomt hemma framför allt.
Vi ska sörja vår älskade Heike ett tag till och så ska vi se om vi räddar nån liten från nåt katthem sen. :)




Börjar bli lite tokig nu efter allt pyssel o knåp hemma. Om ni missat det så ligger det lite bilder lite längre ner i bloggen. Ett fåtal men jag måste städa nu innan jag ska ta kort och det orkar jag inte. ;)
Ja, tokig skrev jag. Jo, tokig på att vilja renovera, göra om, köpa nya saker! Men det är ju så underbart nu när man kan börja sätta sin egen prägel på hemmet. Lite av oss! (Och vilken tur att han gillar det jag gillar ;))

Old england stil älskar jag, chabby chic, 40-50tal, fransk lantstil. Ååh jag älskar det! Håller på att titta på olika hemsidor som tex: Ofeliashus.com och fridasgard.se
De har otroligt fina saker, har redan köpt lite saker där och ska beställa nu idag också. :D
Tyvärr så har vi inte riktigt den stilen hemma så allt skulle passa in, de är lite för modernt i sovrum och hall för denna stil (tapeter tex). Men i kök och vrum är det fritt fram och nåt litet i de andra rummen så allt smälter ihop.


Denna köpte jag där tex. :) Återkommer med fler bilder.





Tjingeling!

Heartbroken!

2010-01-10 - 10:55:57

Mitt hjärta är krossat, det har hänt nåt fruktansvärt, för mig är det fruktansvärt. En familjemedlem har gått bort, vår älskade lilla Heike, vår älskade katt. Det som är det hemskaste är att han skulle ha överlevt allt, snart 16 år och betedde sig som en ungdom. Veterinären trodde inte ens på att han var snart 16 år, hon gissade på 6-7 år..

Han slutade kissa, kunde inte så min man åkte in med hnm igår till veterinären. Undersökningen kostade 1800:- kändes som småpengar för vår älskling. Men sen sa de att han behövde sövas och spolas, urinblåsan var stor som en tennisboll. Det skulle gå på 4000:- och vi hade inte råd.. Om det hade varit 100% säkerhet att han hade blivit bra efter en spolning hade vi gjort det utan att tveka, men de sa att vi troligtvis måste komma in igen för ytterligare 1 spolning eller 2, 4000x3 - nåt vi inte har..
Han var försäkrad men inte mot detta...

Så han fick somna in. Han dog inte av en spruta, han ville inte dö.. Känns så hemskt, så fruktansvärt hemskt. Jag kan inte få mina tårar att sluta komma. Jag mår så dåligt. Vår älskade lilla katt, vår lilla bebis.

Vi saknar dig så otroligt mkt, vi älskar dig så otroligt mkt!
Må änglarna sluta sina vingar om dig!

Må du vila i frid.
Heike, Nov 1994 - Jan 2010
.


Fått mkt gjort idag!

2010-01-08 - 16:18:31
När min man har varit hemma så har vi verkligen tagit tag i det som behöver fixas i lght:n. Vi flyttade in i ett extremt renoveringsobjekt, fanns inget annat att köpa då för tillfället så vi tog oss an denna lght med stort hopp om att kunna göra den som vi ville ha den.

Och nu börjar vi närma oss, efter 3år! Vi är inte precis rika eller har mkt tid över med två barn och jobb så vi har tagit det lite då och då. :)

Vi har fått upp hyllor i köket -äntligen- och en hylla i vrummet, vad små hyllor kan göra mkt i ett helt rum. Blev genast mer "hemma" och mysigt. Blev en liten klick av oss! Vi har betongväggar överallt! och inte den lättaste varianten, tom borren fastnar i väggen när man borrar!!! Jisses! Men det är skönt att min man är envis och ger sig på det trots det. (Mkt svordomar dock, men det kan jag leva med, sålänge hyllorna kommer upp! ;))
Tagit bort gamla dörrgaveln mot vrummet, satt nya lister. Lagt de sista bitarna golv i köket, satt upp easy-cover på sista väggen i kök, fått upp sista tapetbiten i hallen (Liten pyttesnutt som min man har dragit ut på att sätta upp, jaja skulle kunna ha gjort det själv men det var hans jobb ;)).

Målat dotterns rum, lljus-lila. Och sen har jag skissat upp en Hello Kitty på en av väggarna. En STOR en. Hon kommer bli stormförtjust! Dock kan jag inte måla den förns i slutet av månaden, ekonomin tillåter inte inhandling av färg för tillfället. Men det kan vänta. :)

Ja, lite småsaker men som gör sååå mkt!
Och ja, en matta har vi köpt!!! Så fin, svart stoooor och fin! :D

Nu ska vi åka och handla lite mat.

  


   







Tjingeling! :)

Nu har det lugnat sig!

2010-01-06 - 11:43:48
Efter jul och nyår, som tvåbarnsmor har man inte mkt tid över till att sätta på bamsedatorn och börja skriva. Jag förstår inte de som har så mkt tid till att blogga, ja mammorna då. Men de har väl en laptop som de kan ha med varsom i lghtn/huset. ;)

Jul och nyår var lugna och sköna, mkt klappar och god mat. Trevligt sällskap. :)
I år blev det inget bråk.. Ja, det har ju en tendens att bli lite småtjaffs här o där när vuxna människor dricker, ren fakta. På tal om alkohol, usch det är verkligen inte roligt att dricka så man blir full längre.. Jag kan iaf inte dricka mig full, så fort synen börjar påverkas så slutar jag med en gång. Klarar inte av det, tycker det är pinsamt och bara jobbigt. Eller är det bara jag som har blivit grå och trist?! Haha.. :D

1000:- på ikea, ooh så bra julklapp. Kunde vi köpa lite fint till hemmet. Blev en ny matta till vrummet, nya hyllor till köket, ny lakan och lampor till sovrummet. (Vår son lyckas ha sönder våra sänglampor hela tiden, suck) Superfint blev det. Kanske bjuder på nån bild lite senare. :)

Ja, det var en liten uppdatering från mig. Trist att jag inte kan skriva oftare, men men. :)

Tjingeling!


Ps. Tack för kommentarerna, trodde inte ens att jag hade några besökare. :D
RSS 2.0