Samba bebin

2010-06-21 - 18:10:36Han är ju bara för söt!! :oD

Lite kladd (Vampire)

2010-06-20 - 14:05:41
Kladdat lite, jag har verkligen problem med att göra hår (och en hel del annat) men övning, övning och åter övning så kanske man en dag blir bra på att rita! :o)

Skissat en Alv

2010-06-17 - 23:29:35


Blev sugen på att skissa, och ansikten är jag trött på, likaså träd och bebisar.. Så prova nåt nytt? Jajjemensan det gjorde jag också!! Här har ni mitt första försök att skissa en Alv. Enjoy! ;o)
(Ps. inte klar än.. dock tror jag inte att jag nånsin blir klar, som med alla mina teckningar x))

Och NEJ jag har inte kalkerat... 0.0


Lekt i photoshop

2010-06-15 - 21:01:10

Jag är fortfarande helt nybörjare i detta program och för att inte tala om att mitt är från urminnes tider, riktigt gammalt photoshop alltså. ;o) Men det är kul och att min vän ger mig uppdrag är bara bra, får jag leka och öva litet. Och just nu är det med en karaktär från spelet World Of Warcraft.

                                                                              Före:

Efter:

Älskade barn

2010-06-12 - 21:30:18

Barn!
"Förr så var jag alltid på väg.
Jag försökte fånga en dröm.
Och jag trodde jag visste vad jag ville ha.
Du har väckt mig ur min sömn.

Plötsligt var världen helt ny.
Allt stannade upp när du kom.
Och jag såg dig och jag visste av hela min själ
att nu börjar allting om.

Himlen måste sakna en ängel
för en finns här hos mig
Han vilar i min famn.
Himlen måste sakna en ängel.
Han ligger tätt intill mig,
så tryggt på min arm.
Kan det vara sant att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat här hos mig.

Gryningsljuset smyger sig in.
Finner ro i ditt andetag.
Och jag inser med ens
att jag väntat en evighet just på denna dag.

Plötsligt slår du upp dina blå.
Styrkan i din blick gör mig svag.
Men helt utan att döma ser du på mig.
Och så börjar våran dag."

För er som inte hört denna

2010-06-11 - 07:44:38

Det är ett måste att höra den!

Dagens låt(ar)

2010-06-11 - 07:18:14

Så jäkla skön, åååh mina låtar! Hahaha !!! Wooohooooo!Och så bjuder jag på lite kult! Oj så dessa var mina idoler då  jag var runt 9 år ;oD


Åh härligt

2010-06-11 - 07:09:12
Nu har jar ätnligen fått mina bilder från gamla datorn till den nya. Har ju en massa bilder på min dotter som bebis på den, de vill man inte mista men å andra sidan så har jag den gamla kvar som backup (tills vi köper en extern hårddisk).

OCH nu har jag alla mina gamla favvolåtar tillbaka! Yey!
Har inte orkat leta upp alla igen som jag har varit musiklös (från mina egna) kan man nästan säga. Radion har stått på men usch så hemskt, P3, som min man prompt ska lyssna på... O_O

Ville bara säga det! :oD

En av mina gamla favvo låtar som jag tillägnade min mor när den kom!

Han bet av HUVET

2010-06-11 - 06:58:47
Jajjemensan! Här går man upp före tuppen, men inte är det frivilligt utan här är det sonen som gal kl 05.30 om inte t.o.m. tidigare eftersom min man tog hand om hnm ett tag. Helt sanslöst är det, varför går han upp så tidigt?
Och det första han gör är hyss!
Min man fick en sockerskapelse av mig första året han var pappa på fars dag, (ja den var ju mer från barnen men men..) och den ska föreställe hnm själv. Visst den är inte så fin men den har väl ett affektionsvärde.

Ja, den bet han huvudet av!! Och armarna rök de också..
Inte så snygg.. Haha. Jag har nu tagit bort allt i våra "skafferi-lådor" som går att hälla ut saker ifrån, som ris, pasta, qinoa, socker, mjöl.. Han har ju inge problem med att ta vad som och bara vända upp och ner på det, oavsett hur mkt man säger åt hnm. Imorse kom jag in precis när han hällde, och det är väl det som är kul, att hälla ut saker.
Erkänner att jag blev tokförbannad, men nåt måste ju gå in i skallen på lilleman?? Kan inte vara på hnm 1000 per dag, det orkar man inte. Nu när jag sitter här i 5 minuter måste jag springa ifrån flera ggr.

Jag älskar mina barn men inte deras hyss (visst kan man skratta åt det i efterhand men). :oP

Och en bild på vår fina misse som följer mig vart jag än går nästan:

Men GODMORGON på er och hoppas ni fått en bättre start! ;o)

Hemskt trött

2010-06-09 - 16:43:50

Det bara slog mig idag, efter att jag gjort lite ärenden och tagit mig en mysig fika alldeles alena i byns fik, en latte och smörgås och en bra tidning. Det är inte dumt det!
Köpte lite shorts till lillgrabben (hoppas nu verkligen att de inte är för små dessa också, jag har en tendens att tro (önska?) att han vore mindre x)) och åkte iväg på möte.

Kom hem och bestämde mig för att ta en liten promenad för att sedan boka tid hos frisören. Det var ju snart 1 år sedan och utväxten syns tydligt. Inte kul, så när skattepengarna landar på kontot ska jag ta mig en ca 1000:- bara till mig själv och göra mig fin :o)

Kom hem och kände att jag knappt orka sitta upp. Låg och stirra i sängen ett tag, somna fick jag inte, måste ju hämta barn på dagis och somnar jag så har jag svårt att vakna. :o/
Helt matt och slutkörd.. Vad det nu kan vara har jag ingen aning om. Trött är jag och nu ligger jag i sängen, maken är ute och leker med barnen. Det är tur att man är två! <3

Vila dags, skaffa lite energi!
Ser lite ut som vår misse! :o)
(Fast en bebis-version)

Headern + helgens tårta

2010-06-09 - 07:39:02

Ja den blev lite bättre iaf. Nu är den inte JÄTTE skev iaf!

Nu till helgen ska jag göra en louis Vitton väska, med mycket detaljer är det önskat. Jag älskar att lägga till extra detaljer och få den så verklig som möjligt, i allt jag gör. Men det kommer bli stressigt, på torsdag är dagis stängt och den ska hämtas på fredag. O_O

Men det blir säkert bra, hoppas jag! Skulle vilja självklart ha lite mer tid men vad gör man?!
Det kommer bli ungefär som bild 1 på denna. Med lite justeringar. Det enda "knepiga" med denna väska är mönstret, att måla det för hand kommer bli spännande!

Härlig blandning

2010-06-09 - 07:13:15

Ja visst är det! Min son satt och mumsa för fulla muggar på hans blandning som består av Grillchips, mjöl och strösocker! Detta var ett tag sedan men imorse var det samma sak fast med våffelpulver och russin.
Det var tydligen inte lika gott så det hade han lämnat i köket.

Och för er som missat att jag uppdaterat tårtbloggen, här har ni en liten tjuvtitt på en halvklar mimmi. (Blev så sur i fredags då jag missa att fota en tårta med en badbaby på, buhu. :< )

Tokgalen

2010-06-07 - 10:33:13
Jag blir tokgalen.. Får inte till min header.. GAH!

Men visst är den rolig? ;o)

Vill ha den mer åt vänster.. sliter i mitt hår här så jag lägger det åt sidan en stund, får lov att se skevt ut tills vidare!! Jajjemensan! Så det så!!

*Fnys

Tårögd :´o)

2010-06-07 - 07:58:55

Tänk att man kan få nåt så fint! <3
Tack vännen!!

Värsta kärlekslåten

2010-06-04 - 07:59:51Till min man ;o)

Life.

2010-06-03 - 09:51:22

RSS 2.0