Kloka ord

2011-03-31 - 13:43:14
"För är det inte det allt handlar om?!
Kärlek, hat och förlåtelse."

Jag skulle nog lägga till förståelse där, och ta bort hat, hat är en förbannat dum känsla som man gör bäst i att hålla så långt ifrån sig som det bara går.

Jag vet hur sjukt jobbigt det är att bli sårad av att någon, en annans ord såväl som handlingar kan påverka en så fruktansvärt mycket... Skrämmande.

Jag tror att det viktigaste jag lärt mig på senare tid då saker ändå varit rätt sjukt turbulent för mig, är att försöka förstå varför någon gör så, och inte att döma så hårt innan (sjukt svårt).

För att vara sams med en del människor krävs det nog att man verkligen tänker igenom deras karaktär ordentligt, för det kan finnas förklaringar till att den personen helt enkelt inte har den sociala kompetens som krävs för att avgöra om det den säger är eller kan uppfattas som stötande.

Personen kan fortfarande vara värd att vara vän med, och behöver det kanske mer en någon annan, men det är klart att det är svårt när man får sina känslor trampade på, om och om igen.

Förståelse och tolerans, så långt som det är möjligt utan att tumma för mycket på sig själv, det tror jag på.

Hoppas du mår bra trots allt och att det ordnar upp sig emellan er."



Tack för dina kloka ord åter igen. Och jag instämmer, hat är alldeles för starkt och ska helst inte ens kännas vid!! Hemska känsla!

Allt du skriver är så sant, och jag dömer ingen på det sättet eller denna människa. Jag är inte perfekt så jag förväntar mig inte att ngn annan ska vara det, perfekt ska man inte vara iaf. Tänk vad tråkigt!!
Denna person står mig otroligt nära, borde veta bättre, men ibland tänker man inte.

Och jag mår bara bra tack :), jag fick höra av en annan klok människa att: 

 Ingen person KAN påverka dej, mer än DU SJÄLV tillåter!

Lättare el samma?

2011-03-31 - 13:36:16
2 minuter snabbare på 3 dagar, det är grymt bra förbättring, kändes det lättare när du sprang eller var det ungefär lika tungt?

Ska bli kul att se hur långt ner du kommer i tid! Go go go!


Det var lättare eftersom jag vred ner tempot lite, så jag kunde denna gång springa längre utan att halsen eller benen krampa. Första försöket gjorde jag i intervaller, gå 2min och sen springa 10km/h i 10min. Tror jag det var...

Nu springer jag i 8,5km/h och efter 3km så ökar jag takten till 9,5-10km/h. Jag tycker att det är lite trist att springa så sakta som 8,5 men ska jag orka och kunna öka senare måste jag det, och det gäller bra övertalning i mitt huvud kan jag lova. ;)

Så ja, det är mkt lättare nu men även om jag skulle jämföra på samma hastighet så är det ändå lite lättare, min kondition börjar komma igång. Men springa är nåt jag alltid älskat, tro't eller ej! ;)

Resultat

2011-03-31 - 13:28:17

Har jag fått av lite små saker här och där men tittar man på vågen är det nästan inget. Men tittar jag på mina byxor så har jag snart gått ner 2 storlekar. :)

Igår slog jag mitt rekord igen, 5km31min och 5sek. Förr 32min. Nu är ju detta på bandet och jag vet att det är ännu jobbigare ute i naturen men detta är min start och klarar jag bandet på 25min senare borde jag kunna klara det på 30 ute?! ;)
Men snart det geggiga lägger sig så ska jag ut och jogga i spåret!

Igår sprang jag 9km, stod på det sär jävla bandet i över en timma. Haha, jag jag sprang 6km, gick lite, sprang mer osv osv. idag får  jag sota för att jag tog i för hårt. Efter 7km kunde jag inte längre känna av mina ben, de blev stumma men jag kuta på ändå.. Så igår kväll mådde jag tok illa när jag skulle sova och idag har jag liiite kli i halsen. Så jag tar det lugnt. Har vilat i 2timmar nyligen.

Blir kanske bara lite Zumba ikväll, prova det i tisdags för första ggn och det var superkul. Men jag gillar ju att dansa, sååå att få göra det blandat med träning - perfekt! :))
Men om jag fortf mår lite sisådär så måste jag vila, oavsett hur mkt jag än inte vill. ;) 

Och hur mkt jag än vill förneka detta så kunde jag inte ha dessa byxor för 3veckor sedan! (eller tröjan för den delen...)


                                                                              Bild på min goda maträtt som består av:
Zucchini, färska champinjoner aubergine, morot, bacon, röd paprika, purjolök och tonfisk. Sen har man i lite creme fraiche och kryddor man tycker om. Gärna piffi all krydda, vitlök, basilika och citronpeppar! :)

 
   








Morgonen brister

2011-03-29 - 09:03:34

Människor som står en nära på livet, borde veta hur man ska bete sig för att inte såra. Men det vet vi inte, det finns stunder vi helt kommer av oss och tänker inte för en sekund på vilken skada vi kan göra.

Jag vet det, jag har varit där. Jag förstår, det gör jag.
Men ärligt talat så är jag så jäkla sårad så det är fruktansvärt. Men samtidigt så vet jag inte om jag ska gråta eller skratta, det är så... Jag vet inte.

Jag kan inte låta det gå, jag kan inte bara lämna och jag kan inte skita i det. Ord får komma ur våra munnar med vad än våra känslor må känna, fula ord, vackra ord och kanske några förlåt.

För är det inte det allt handlar om?!
Kärlek, hat och förlåtelse.

Livet, har alla dessa små känslor. Ingen är perfekt, alla gör misstag. Jag om någon vet det.. Men om och om igen? En människa ska lära sig, hjärnan är såpass utvecklad, det vet tom en 3åring.

Men det är en del av livet, förlåta, men inte glömma och gå vidare.

Trist?

2011-03-27 - 18:04:50
Att jag snackar mkt träning?
Ärligt nu.. ;))
Trött som få, storstädat i 6tim. *Pust *Stön

Rekord!

2011-03-25 - 19:10:56
Idag har jag haft trevligt besök av en vän, drack massa kaffe, snacka skit och sedan gjorde jag oss lite lunch. Som hon sedan snodde receptet, det är bra betyg det ;))

Häpnade över att det började snöa, när det var så vackert väder på morgonen och sen rätt om det är så börja det hagla också. Sen 3min efter sken solen igen. Ja, Mars har som vanligt svårt att bestämma sig - Vår eller Vinter? Neejeee vi tar både ock, mkt roligare så!! :D

Sen lugna det ner sig och jag kunde knata ner till gymmet. Det kändes bra att komma iväg! Jag börja med 5min gång, sen 5min jogging för att värma upp ordentligt. :) 

Styrka 30min, blev det visst.. Hade ingen koll på klockan och bara körde på. Jag hade bestämt att jag skulle jogga 5km idag också, jag ville springa hela biten men har aldrig nånsin sprungit så långt. Men jag körde på ett lugnare tempo idag 8,5km/h och det gav resultat! 

Jag sprang hela 5km på 32min!! Utan stopp, hela vägen fram! Tjohooooo! :D Sista biten ökade jag farten rejält. Jag är så jävla stolt och var så stolt, ni skulle sett mitt leende !! Hahaha :D WOHO!

Efter att ha gått i lugnt tempo igen så kände jag att jag hade mer att ge och sprang 1 halv km riktigt fort, vrida ur trasan så mkt det bara går och sen var jag snurrig kan jag lova!
Nej fyfan vad jag är nöjd med dagens träning, det var inte illa pinkat, på andra försöket! 

Hela tiden överraskar jag mig själv om vad jag egentligen är kapabel till and I like it!
Man kan mer än vad man tror! ;) 


Underbart, underbart -  Jag är nöjd!

Endorfiner?!

2011-03-25 - 07:05:12

Utvilad men trött... Hur nu det går ihop, men så är det. Jag sov sååå gott inatt, riktigt tungt så kroppen värker. Haha, underbart med tanke på att jag knappt fick nån blund natten innan.


Sitter med mitt kaffe som vanligt, sonen tittar på bompa och solen tittar snart över hustaken. Jag hatar att gå upp tidigt men samtidigt när man ser sig omkring är det väldigt mysigt!


Igår fick jag lära mig att min kropp och psyke verkligen behöver den träning jag har gett den. Jag träna inget igår på dagen, vilodag, eftersom jag var så förbaskat trött ons eftermiddag. Men ganska fort kom rastlösheten och efter det kom några demoner, en riktigt jävlig en som jag inte sett på ett tag men det är klart att den ska göra sig påmind.


Så träning är riktigt bra för mig, för att jag ska kunna fungera som en person. Under träningen igår började jag känna mig som MIG igen och jag kunde inte låta bli att le.


Jag var lite grinig, ledsen, nere innan tom så maken undra vad som stod till men efter var jag glad, sprallig och levande igen!:)


Lite babbel på morgonen!

Bra start

2011-03-23 - 09:19:28

Igår kom vi på att vi glömt köpa blöjor åt sonen, han är 3½ år gammal och har det på natten fortf. Men sen körde vi på ändå och tog det som en ursäkt att starta för att få hnm att bli natt torr. :)
Det gick jätte bra! Inte en enda droppe i sängen och jag är så stolt över honom! Men jag tror nog att ingen kan vara stoltare än vad han är just nu.
Det var det första han sa på dagis och han lyser upp som en sol, mitt lilla hjärta! <3

Jag tyckte även att jag hade lite extra mod att testa en jacka jag hade när jag var 15år gammal, jag kunde inte stänga den i januari men nu gick det så bra så! :D
Haha, det är också en bra start på dagen!

Så oavsett vad vågen säger så säger kroppen och kläderna annat. ;)

Idag blir det träning med min syster klockan 10.00. Styrka och kondition står på schemat för mig, så nu ska vi ta i så kroppen har rå-träningsvärk imorn! ;)

Nu blir att fixa väskan, lyssna på lite pepp musik och sedan dra iväg.
Hoppas ni får en superdag!

Sen kväll på gym

2011-03-22 - 21:31:55

Har varit ner på gymmet och idag blev det länge där. Jag tog med mig vännen och min syster för att få dem att känna på gymmet, de båda har gratis prova på. De ska också köpa sen så det är kanon! :)


Det blev rätt lugnt dock, jag tog i imorse så mkt och imorn blire styrka. Blev lite cross-trainer, prova även att springa 10 min i 8km/h som en tjej tipsa om. Och ja, det var mkt lättare å i den farten kan jag springa längre men dock, är sen så långsam att det nästan blev trist, MEN imorn ska jag springa långsammare och se hur långt jag kommer innan jag stannar. ;)


Totalt, ca:
Tisdag: 775 kcal på gym + 290 kcal stegräknare = 1065 kcal


Känns bra och jag är inte ens utmattad, kroppen har fortf mer att ge. Har även bokad min på Indoor walking på torsdag, det ska bli spännande :)

Stötte också på tränare på vägen ut, "Är du här nu o tränar igen!?"
"Bara lite!" :P

Gnajt!

Första försöket

2011-03-22 - 14:19:54

Ja, jag har joggat 2 ggr förut men jag har aldrig tagit tid på det. Jag vill (som sagt) sen i slutet av maj springa vårruset på max 30min, samtidigt vill jag också kunna få såpass bra kondis att jag kan springa den utan att stanna och gå.
 
Så idag när jag skulle köra lite på bandet, intervall träning som såg ut såhär:


5km /h - 2min
10km /h - 6min
5km /h - 2min
10km /h - 5min


Ja ni hajjar nog, jag tänkte att jag skulle köra bara det och sen köra på crosstrainer eller nåt annat roligt. Men så efter andra ggn såg jag att jag bara hade lite mer halvvägs kvar till 5km och jag kunde ju inte bara skita i det...


Tänkte att jag testar, ger mig själv en utmaning och kör 5km. 3e ggn var tufft, även om det bara var i 5min och sen 2min lugnt så var det jävligt jobbigt.. Svetten rann och jag kände mitt ansikte börja bli en tomat!

Jag springer hela sista biten !!!!!
Fick jag för mig sen, och den var inte nådig nånstans och det kändes som att det aldrig tog slut, jag sprang nästan 2km på raken när jag redan var död o röd..

Intala mig själv att jag kommer vara så jääävla stolt sen när jag väl klarat det och skita i hur röd jag än må vara. Haha.


Jag klara det!
Jag sprang 5 km på 34min - första försöket!


(Sen var jag så röd att tränaren t.o.m. kommentera det.. Haha fyfan)


Ja, inte illa för en morsa som inte sprungit så mkt på 10 år och bara suttit framför en dator och spelat hela den perioden! ;)


Aktiv dag!

2011-03-22 - 09:22:05
Kommer det bli idag, och det är jag som har valt att ha det så.
Jag har flera som vill träna med mig och det är trevligt, mkt trevligt!! :)

Idag vill vännen Erican träna ikväll och jag vill träna på dagen också. Så jag funderade på hur jag skulle göra men maken min listade ut ett bra tränigspass åt mig. :)

dagen ska jag antingen köra cross-trainer eller långdistans på bandet. Och lite mage.
Kvällen får det bli lätt styrka, inget tungt utan bara så att pulsen ökar, så det blir som kondition. Sen blire snabb prommis på bandet eller jogga, beroende på vad jag känner att min kropp klarar av.

Och det känns mkt bra! :)
Idag ska jag också skicka iväg en anmälan till Vårruset, då jag har fått pengar nu! :) Woho, jag ska verkligen göra det och jag går in fört, 5km på 30min - Here i go!

Jag ska klara det! Och om jag klarar det ska jag slå det i Parruset, eller vad det hette. Oavsett vad jag än springer vårruset på ska jag ge allt och klå det i nästa rejs i juni!

Äntligen har jag kommit igång, jag har alltid älskat att springa men jag har även älskat min soffa. ;) (*lat)

Nu om 10min ska jag ge mig iväg, träna lite, duscha lite och kanske sola lite.
Underbart väder! <3


Rooooosa Haha :D


Utnyttjat

2011-03-21 - 14:11:17
Mitt gymkort idag, jag var på gymmet i ändå 3timmmar. 


Jag var där kl 10.00, och var hemma 13.20.. Nu sitter jag med min lunch som min kropp verkligen vill ha efter min träning. Jag är inte hungrig, som vanligt, men självklart känner jag att min kropp behöver det.
Men om jag känner HUNGER har det visserligen gått för långt.


Tonfiskröra blev det iaf, tänkte kanske ta en fyllkornsmacka sen. Och nej, jag kör inte LCHF så gnäll inte på mig ang mackan ;D Hähä!


Träningen gick bra, min kära tränare var försenad med 15min men det var ok såklart, tur att man inte hade andra tider att passa. ;) Och jag gillar verkligen motivationsprogrammet, det är alldeles lagom för mig. :)
Vi satte oss ner och snacka om mina mål, vad jag ville få ut av min träning, vilket var/är:


1
. Kunna springa 5km på 30min under vårruset i vår
2. Få bättre motion och en starkare kropp
3. Mindre midjemått


Han tyckte allt var kanonbra! ;) Såklart, men tom jag tyckte att det lät bra. :p


Så nu har jag mitt pass av styrka och cardio som jag går igenom. Kommer köra intervallträning och sen långdistans, minst 2 ggr i veckan.
Styrka minst 2ggr, men jag kommer nog köra 3ggr, varannan dag. Vi ska ses nästa vecka bara för att stämma av och sen blir det ca 1 gång i månaden eller när jag behöver hnm. ;))


Jag är otroligt stolt över mig själv och min insats i min intervallträning. Jag skrev in fel, så det blev 2min gående och 10min springa..
Först tänkte jag att starta om men sen körde jag på ändå!!


Första 10min var pain, andra var mer pain men absolut inte så jobbigt för halsen. Jag kom iaf upp i 3,77km på 25min. Så om jag tränar kommer jag minsann nog att kunna de där 5km på 30min. !! ;)


Mkt babbel!! Ojoj :p

Lördagsfest

2011-03-19 - 20:07:00
Här kommer det, lördagen i bilder. Ja typ iaf:
Först MOi, med mina vanliga pose !! 

Surar litet

2011-03-18 - 10:06:03
Haha, det är inte så farligt egentligen. Jag är fortfarande på bra humör fast trött.. Ja men iaf. Jag surar litet, för vågen visade plus. -.-
Inte för att jag är besatt av att väga mig... men nå tycker jag att det borde visa nåt, än vad det har gjort på snart 2månader, men men.. Min kropp är väl trög! ;)

Uff.. Bara sitter här. Ska snart komma igång tänkte jag. En kopp kaffe till ska jag nog ha, lite musik med fart i - gillar verkligen låten "C", den får igång mig! ;)  - sen ska jag ner till gymmet och snacka med dem. Ska fan ta tag i't istället för att sura! Skärpning! :D

Skam den som ger sig!


Godmorgon

2011-03-18 - 08:49:32
Lyder min rubrik, hur tråkigt det än må låta vill jag önska er en god morgon och god fortsättning! (Låter lite som julafton...;))

Sitter med mitt morgonkaffe och äggröra, försöker planera dagen. Gymkort var det och sen ska jag träna. Men ni anar inte hur trött jag är idag, känns som en riktig slappar dag... Men det ska det inte bli, måste träna så jag får upp energin. Sola vill jag göra också, solen har fått mig på värmesökande humör.. Så kanske man skulle sola lite, bara för att få upp humöret lite extra också?
Egentligen är jag ingen solarium solare, kanske max 2-3 ggr per år såhär på vårkant för att söka värmen. :>

Lite huvudvärk

2011-03-17 - 22:10:48
Dont like it.. Usch.
jag har druckigt massa med vatten idag ju, som alla andra dagar!

Aja.. Kom hem för en liten stund sen efter att ha gått en snabb kvällsprommis på 60min med erican, det var mkt trevligt! Tack för att du kom o plinga på min dörr, du är alltid lika välkommen! ;)

Det dåliga med det är att jag blev hungrig, så jag har ätit en liiiten mega mrk macka med majo, purjo o ost på. Och en massa vatten. Gott gott!

Nu ska jag sova bort huvudvärken. Usch.. :/

Kanel och kaffe

2011-03-17 - 13:27:31

Är riktigt gott. Kanel ökar förbränningen också, ja jag har inte kollat upp infon om det men jag fick höra det av en vän. Men oavsett om det gör det eller inte så är det gott i kaffet iaf. ;)
Introducerade det för en vän till mig, hon blev glatt överraskad och jag kom på henne ha det i kaffet en dag jag hälsa på efter det. Hehe. Gott är det!

Klar med träningen, lunchen och sitter här med mitt kaffe. Jag har riktig träningsvärk! Men det är bra, det var ett tag sen jag hade det nu, alltså ordentlig träingsvärk. Jag har det tom i armarna och axlar. Körde ett hårt hemmapass i måndags och det tog. ;)
Det måste ändå vara det vidrigaste, träna armarna, axlarna.. Gör så svinigt ont. Haha!

Jillians är avklarad, samma med dansen. Imorn blir det nog zumba, det är ganska skoj men jag kan inte säga att det är så roligt som alla får det att låta. Men vad vet jag, jag tränar bara hemma, alena. ;)

Allt går ju bättre och bättre men jag har mina dagar jag är lat och inte riktigt ger allt jag kan. Men jag tränar 5dar i veckan, minst 4 så nåt pass gör inget. Det är inte så att jag säger att jag får det, men ibland finns inte orken där lika mkt. :) Nästa vecka ska jag anmäla mig till vårruset också, den på 5km.
Sen ska jag anmäla mig och maken till parrundan i stan på 5km, den är i Juni. Hihi, det ska bli kul och han som alltid har tränat lär vara i mål långt före mig men det gör inget. ;)

Om du orkat läsa igenom detta måste du vara extremt uttråkad ;)

På Lördag är det fest! Hos erican, så då blire lite bilder också, inte bara tråktext.. På lördag ska vi till Lek & Bus igen och på söndag... Slappa. ;) Fast eftersom jag har träningskort... Såå... ;)


Fick höra att man behöver 2gånger sin vikt av protein om man ska träna och gå ner i vikt... Eh, hur ska man lyckas få i sig så mkt? O.O


Blyg sol

2011-03-17 - 09:19:48

Synd, men hoppas att den tittar fram senare under dagen. Visserligen hade jag tänkt att träna hemma idag och inte gå ut så mkt men tittar solen fram så måste jag ju gå ut på en promenix!

Igår joggade jag, inte så fy skam va!? ;)
Intervall träna på en 7km lång sträcka som jag brukar gå. Det blev mer joggande än gående och det känns riktigt bra! Nu har jag träningsvärk i höfterna, av alla ställen. Haha! :p

Förut sprang jag 1 km och var helt död, nu kom jag upp i ca 4,5 och det kändes bra. Det är lättare att intervall träna, helt klart men det betyder ju inte att jag sluta springa bara för att jag "fick", för det fick jag inte.


Jag har mkt träning att ta igen, skolan ringde i tisdags för att berätta att min dotter hade ramlat ner från en gren och slagit i bakhuvet i en sten. Kalla kårar spred sig längs ryggraden men läraren sa att hon mådde bra och att det "bara blev en bula". Men hon fick komma hem, ville ha henne under uppsikt så tisdagen blev det ingen träning. I måndags kom systeryster över och bjöd på kladdkaka... åt en liten bit. I helgen blev det ostbågar till mellofesten..

Och det värsta av allt, jag åt en halv pizza i söndags! Men vet ni vad, den var så äcklig! :O Smaka ju bara salt för tusan! En av mina favoritpizzor, den var vidrig! Det bästa med att ha ätit en är att jag inte alls är sugen längre, varför skulle man vara sugen på att äta salt? O.o

Så jag har en del att ta igen helt enkelt, men jag gjorde "aktiva" val så att säga så jag ångrar inget. :)


Imorgon ska jag köpa gymkort!!! Helt underbart och jätte roligt! :D
Jag har nått ett delmål nämligen, tränat hemma i 2månader och gått ner 2 kg så då får jag köpa gymkort, även för min man, den ni! ;) Haha.

Men det är min uppdatering just nu!

Nu blir Jillians och lite dans :>


        
Och en random bild:

Träna.. Parasit som sätter sig på hjärnan!

2011-03-14 - 10:26:18
Förra veckans träning på 6 dgr landade på 4465 kcal borta.. Inte illa pinkat. Jag som tänkte ta det mkt lugnare.. Haha, tji fick jag. Tydligen!

Nu är det träning som väntar mig, men jag drar ut lite på tiden bara.. Men det är pressat idag för jag ska även på möte, spiral ska fixas! Yes, äntligen slipper man skitveckan! ;) Sen ska jag vara barnvakt en liten stund åt barnens kusin.

Så nu kör vi, inte lata mer... ;) Tjing!

FredagsMys

2011-03-11 - 20:29:00

FredagsMys med Erican på besök


Hon är mogen, jag lovar!


Fulsöta baylies... Får aldrig till stavningen, nu lär hon skälla på mig. Erica då, både för stavningen och fulsöt.. Haha !! Kycklingen! ;)


Erica fiiin!


Gott gott, och drink ännu mer gott gott!


Blankfejs! Posé!

Jag förtjänar det!

2011-03-11 - 18:18:21
Fy satan vad gott!

Haha åt mig

2011-03-11 - 17:04:35

Ibland undrar jag hur fan min hjärna och alla dessa hormoner fungerar, det är ju helt sjukt vad man ibland helt plötsligt kan vända i humöret. Jag vill helst skylla på att jag ska ha mens imorgon men vafan.. Skärpning!

Jag glömde köpa dippen!! AAAAAAAAARRRGHH
Kom på det när vi parkerat bilen hemma och skrek "FAN!". Maken undra såklart och jag snäste och skyllde på att det var hans fel för att han var så stressad o stressa mig o blablabla en massa annat struntsnack.

Haha, han blev putt, jag var putt.. Sen fixa han håret, som han inte klippt på ett tag och båda börja asgarva för han såg inte klok ut! Haha, så var det borta.. Puttigheten alltså. :)

Ungefär såhär.. haha så rolig bild!


Rusk!

2011-03-11 - 10:05:02
Regn och rusk, nästan. Mer snöblandatregn... det är ju spännande!

Tack "C" för låten, den pigga upp. Snällt av dig! :)
Ville lägga in den här i bloggen som man ska kunna göra men blogg.se ville helt enkelt inte. Tycker inte om när saker inte funkar som de ska. Morr! ;)

Laurent Wolf - No stress

Mår mkt bättre än i tisdags, den var nån som hade grävt en grop nånstans och glömde lägga tillbaka jorden, så jag snubbla i den helt enkelt. Mkt elakt tycker jag, mkt elakt!
Jag är lite latare med min träning tycker jag, iaf när det gäller Jillians, men det börjar bli så trist. Samma sak varje dag. Jag gillar lite mer omväxling, när man promenerar kan man iaf ta olika vägar ;)

Änsålänge har jag kommit upp i ca 3226 kcal brända denna vecka. Sen vet jag inte hur saker och ting stämmer men på ett ungefär. Känns la bra. Idag har jag satt upp Jillians på schemat och sen lite dans, bara för att det är roligt. jag behöver lite styrketräning, har inte gjort nåt sånt denna vecka, eller ja i måndags blev det Jillians visserligen.

Har äntligen fått upp takten och småjoggar då och då, det är skönt om de nedrans skorna inte gav mig skoskav.. Argh! Men, plåster på och så kör vi igen.

Jag har tyvärr inget annat att dela med mig idag, nu ska jag träna tänkte jag. Var ute innan frukost och tog en promenad men vet inte om det är för mig, min kropp orkar inte riktigt med det. Får så lätt blodsockerfall, men jag ska ge det en vecka såfår vi se om det bara handlar om vana eller inte.

Tjingeling, plaska på - det är kul även som vuxen! :D

Grinig

2011-03-07 - 20:19:28
As grinig just nu.
Jag har för bråttom, som med allt annat.
Därför är jag grinig. Och lite avundsjuk.
Asgrinig, lite ledsen men mest arg. Tror jag.
Suck! Spännande inlägg ;)

J.M shred Dag 15 Del2

2011-03-07 - 14:51:30
Mmm jag körde passet idag, fifan vad jobbigt. Som alltid. Men jag var inte nöjd, kände att jag hade mer att ge denna dag (inte mina axlar, för hon gillar visst att mörda axlarna i denna del...).
Så jag gick ut och tog en snabb promenad!
Prova att jogga...... Också.. Ehum, ja.. det är ju inte sådär pisslätt som man tror att det är.
Jag gick jävligt fort i 25 min och sen jogga jag i 8 min.. C.a. Gav mig en "utmaning" att jogga sista biten hem och jag trodde jag skulle dö. Hahahaha.. Jisses, hur ska jag orka springa 5km? ;) 

Ja, jag kanske inte ska köra Jillians innan som uppvärmning.

Första biten, pain in da ass! Mellan biten, men vafan det här var ju lätt! Sista biten, Hemma snart hemma snaart, hååll ut... PLADASK på hallgolvet. 

Och detta var under 8min. Hahahah... xD

Vårkänsla

2011-03-07 - 13:31:18

Snyft

2011-03-07 - 08:31:02
Äntligen så tvätta jag min Everest jacka, vit och kanon smutsig, fy 17. Såg ut som om ngn pissat på den.. Haha. Äckligt jag vet, men jag har typ aldrig använt den. Det är nu jag gör det när jag har PW'at osv.


....Jag hade sönder den. Jag glömde stänga fickorna......Så fickorna gick sönder..............ibland undrar jag vad jag tänker med.....morr...grrr....aaaarrrrggghhhh.....

Fan! Men.. Jackoman som jag är, så var min kommentar till min man som bara skrattade åt mig: "Jaha.. men vad tråkigt då, då måste jag ju köpa en ny!!" 

Haha ;D

Jag ska....

2011-03-06 - 19:34:33
...springa vårruset!! Haha!
Och det lustiga är att jag verkligen känner mig peppad och längtar. Jag vill få igång mig så jag kan jogga.. 5km är rundan bara så på 2 månader borde jag ha fått igång min kropp så att jag kan springa den sträckan nonstop?
Tror ni det? ;P
Och jag vet, min blogg har varit död ett tag.. Men det enda jag har haft i hjärnan är träna nu på sistone :O Helt sjukt.. Men jag ska bli bättre på att blogga igen. Aj prommis.
Imorn kommer jag bjuda på ett par fina bilder från dagens. :)
Nu ere film!
Ps. Nån som har koll på om 4000kcal är mkt? Ja, det är det jag har bränt på en vecka... ca.

Picknick i solen

2011-03-06 - 14:32:00
Hemma nu, sonen tittar på spöket laban, maken och dottern ska till karate träning. Och jag med laptopen i knät. 

Idag tog vi med oss picknick och gav oss ut på den frusna sjön. Det är lite mer än 3km hela rundan och med sonen i pulkan bar det av. Solen lös och jag kan känna att det hettar lite om kinderna, sådär som det gör efter en dag i solen på sommarn. Underbar känsla! 

Vi är trötta, goa och mysiga. :)

Träning summarum

2011-03-03 - 22:38:16
Såhär har det sett ut, efter att jag tillfrisknat från influensan. :)

Vecka 8

Måndag: -
Tidag: Jillians shred+Promenad 30min.
Onsdag: Snabb promenad 4km.
Torsdag: Jillians shred + Aerolates 30min.
Fredag: Jillians shred + PW 60min 5km.
Söndag: Snabb promenad 60min 5,5km.

Vecka 9

Måndag: PW 60min 6,1km + Snabb promenad 45min 4,3km = 1,4mil.
Tisdag: Zumba 1 tim + styrka/cardio 1tim.
Onsdag: PW 55min 7km + Styrka/Cardio 35min.
Torsdag: PW 5km+Snabb promenad 3km+PW 3km = 1,1 mil.
Fredag: Ledig, shopping med tösen! :)

Fryser

2011-03-02 - 11:05:48
FY vad jag fryser, helt sjukt vad kall jag är. :(
Har precis, eller för 45 min sen, kommit hem från min morgon-powerwalk på 7km. Var så varm och go när jag kom hem och nu sitter jag och tokfryser. BURR!
Men min tonfiskröra är god! Och snart blire en kopp te, måste få upp värmen!

Hälsokoll!

2011-03-01 - 14:06:57

Läkaren ringde upp mig och jag fick en tid till 24 mars, långt dit men jag ser det som ännu en utmaning att gå ner i vikt tills dess och se till så mina värden kommer vara så bra som möjligt.


Ska bli intressant och se hur min kropp mår!


Jag har tränat hemma idag, ingen promenad, jag kände inte för det helt enkelt. Kände för lite övningar och blanda dem jag lärt mig genom konstruktions videos.


Det gick bra och nu inser jag att jag har tränat i över 2 timmar!!! Ojoj haha. Första timmen gick visserligen åt att träna zumba hemma, kände för att testa det och visst blev man svettig och andfådd. det var skoj men vissa steg blev jag tokig på. :D


Jag tröttna efter 60 min för att jag inte fick vissa steg (men kommer klart att prova det igen) och satte på min tränings musik och körde på. Hopprep 10min, situps, armhävningar, styrka, mer cardio, mer styrka, uthållighetsövningar.


Ja jisses, det var en massa mer och jag vet inte vart jag fick energin ifrån men fan vad skönt det var!!


Det brände och sved o jag njöt! :O! Haha

Update my dear

2011-03-01 - 09:59:34
Nu är det uppdaterat om vad jag gjordei helgen. :p
Snart ska jag gå ut och gå, minst 7km idag. Men måste låta frukosten smälta lite i magen först! :)
RSS 2.0