Depp? Aldrig!

2010-11-30 - 20:59:00
Ibland så mår man sådär skit helt enkelt. Man blir låg, serotoninhalten sjunkar drastiskt och man vill bara gå och lägga sig för att sova bort hela skiten. Det händer ju oss alla människor, det är inget konstigt. Men det är ju så jävla jobbigt och bara onödigt!
Men för att uppskatta det goda måste man också få vara med om det onda, typ..

Och visst är det sant, om vi inte hade motgångar så skulle vi inte uppskatta våra framgångar. Människan är tyvärr byggd så, that's the truth, live with it!

Men det är fan inte kul när humöret tryter mot alla, man har god lust att stänga in sig och inte gå ut på en vecka. Skita i att laga mat, sova, sova, sova. Gnälla på allt och alla eller bara skita i allt fullständigt och inte svara på några tilltal alls. Sluta finnas för en stund, bli lämnad ifred - samla ny energi.

Men tro det eller ej, för vissa är detta nåt helt nytt. De upplever inte sådana här saker som kanske 90% av befolkningen gör. Min man tex. har inte den blekaste aning om vad jag snackar om. Han kan inte sätta sig in i vad jag menar eller känner. Han försöker, det gör han, men han kan inte. Ibland är han kall pga detta, men i övrigt sköter han det väldigt bra.

Men är det fortfarande tabu och fel att erkänna att man är deppig ibland? Nåt som är så vanligt som det  egentligen är. Jag mådde iaf piss, är fortf lite låg. Men vafan, livet går vidare även om det är tungt just nu! Maten lagar sig inte självt, barnen klarar sig inte själva och jag mår inte bra av att skita i allt.

Skaka av sig, hoppas på det bästa och sluta stampa på den svarta rutan!

Konstiga människor

2010-11-28 - 19:06:26
När jag har skrivit lite om spelet så sjönk mina "tittar-siffror" ganska mkt, men när jag snacka om ärlighet så blev den rekordhög. Tycker ni är konstiga, spel är ju minst lika kul! ;o))

Och ja, "C", fighten är riktigt rolig!!! Om man spelar med folk som har hjärna ;o) Älskar fighter där man har mkr att tänka på, det blir mer spel! (Ikväll blir LK hc ;o))

Jahapp...

Vad har ni för er en sådan här mysig kväll?
Jag är besviken, jag fick inge glögg idag.. Och det är lika mkt mitt fel, glömde att köpa det. :o( Hade varit gott för smaklökarna att suga i sig en sådan här kväll!

1a Advent

2010-11-28 - 18:46:59
Nu blire mysigt hemma då vi pyntar i varma färger och tänder ljus och stjärnor överallt, det behövs verkligen i vinterns mörker. Och mer underbart är det att det är vitt ute. Mys! :o)

Köpte julblommor idag också, mest för att ersätta mina andra blommor som dött. Haha, nej jag har inte gröna fingrar men jag är stolt över att det är några som trots detta än lever. ;o)

Godmorgon folket

2010-11-27 - 10:45:53
Har precis vaknat, typ.. Vakna för 30 minuter sen. Nu är jag tung i huvet, från att ha sovit för länge. Det var skönare när man var tonåring och kunde sova hur lääänge man ville, jag kunde sova över 24 tim om jag ville till och från. Men nu, måste jag gå upp senast 09 för att må bra i kroppen, oavsett när jag la mig för natten.

Tror mitt rekord är ungefär 32 timmar... Det ni! ;o)
Inte så intressant eller häftigt kanske.

Men det är konstigt, att nu när man är 26 bast så kan man inte ta långa sovmornar för det slutar med ett tungt huvud och att jag kallsvettas, blir stel och grinig.

Det är inte lätt att bli äldre ;o)

Sova, brukar vara en favoritsyssla jag hade, haha. Nu är det sååå tråkigt att sova, missar ju allt det goda. Vissa dagar, när man är lite låg som människa kan jag sova efter jag lämnat barn, och då sover jag från 09-15... Och har svårt att gå upp kl 15 för att hämta sonen. Men de dagarna är få nu, och det är faktiskt skönt (men ändå lite trist på nåt sätt ;o)).

Men Godmorgon, nu är sonen och maken hemma från judon så nu blir det frukost/lunch.


Där har du ditt svar "Martin"! ;o)

Lich King

2010-11-27 - 00:39:11
Efter 3timmars "wipande" (misslyckats, dött) när jag ställde upp att vara med denna guild (klan, ett pack människor som kör raids ihop - 10man/25man)  för att ta ner gubben så tog vi honom tillslut, sista bossen i stora instansen / raid Icecrown citadel.

Jag är huntern som slackar i början.. Haha.. Var en aning trött efter 24.00 ;o)
Filmaren är Mia, grymmaste priesten ;o)

NightRaider - Burning Blade - Lich King 10 man

Tack Mia

2010-11-26 - 19:00:15
Till mig från söta Mia; "Semperica". :o)
Världens goaste person, grym priest och vän. Kommer vara saknad!
"I made this for my best friend MeMa...
As a farewell becuse I am changing server (again)...
You've always been my best friend, and always will be.
Be well, and may we play again, soon"

Smutsig?!

2010-11-26 - 14:13:34

Gick ju in här för att jag skulle skriva nåt.. It just slipped my mind... Bah.

Tjaaaaaa, jag har färgat håret igår och idag.. Men jag tror inte att den funkar så bra idag, samma flaska. Färgen har nog dött.. Haha. Men, är mer mörkhårig nu. Mer av min naturliga hårfärg med lite inslag av blont.

Min man blev glad iaf: "Nu är du inte smutsig längre!"
"VA?! Vadå smutsig?"
"Ja, blont är ju smutsigt!"

Haha tack för den, ok.. Jag visste iof från början att han absolut inte gillar blonda tjejer, sikken tur att jag fånga honom med min oemotståndliga charm and good looks!! ;o)

Här blandar vi, svengenglska ftw!

Blev jag klokare nu? Neh inte mkt.. Man kunde ju hoppats..


Hur "worgens" kom till

2010-11-26 - 12:47:54
Nu är det så att jag har en väldigt rolig person ("C") som kommenterar min blogg då och då (jag tycker iaf det, kanske trist humor, " its a shame to be you, in that case"!). ;o))

Så jag måste dela med mig, fick mig att skratta!! xD
Men det är bra, har jag nåt att lägga in i bloggen när torrperioden ligger på !!! *skratt

"Hehe, jag tycker du lyckades hitta en perfekt bild.
I mina ögon ser han ut som ett barn på julafton, precis fått sin nya Leksak (Cataclysm) och försöker febrilt logga in och därav spammandet på tangenterna.

Och så kom worgens till...
."
Http://baylake.eu/worgen.jpg
 

Fundering

2010-11-25 - 17:17:16
Hmmm om man tittar på gubben så ser det fan ut som att han kikar på.... icke barntillåtet! xD
(Data snubben längre ner.. äh orka lägga in han igen! O.O)

Nu var jag djup ;o)

Told you so ?!

2010-11-25 - 17:11:47

Jag vet inte vad jag ska blogga om idag.. Humm hämm humdidum. Helt nollställt i skallen på mig, humdidum. Japp, det ordet har jag iaf i huvudet, humdidum!!

Men det sägs ju, börja skriva så kommer det automatiskt, eller så har de fel och det kommer bara allmänt iontressant babbel, som nu typ. För vem läser detta? Gör du? Aj aj, då måste du ha det extremt trist må jag säga! Gå och diska eller nåt, mkt roligare än att läsa denna skit.

Kanske kommer nåt intressant längre ner?
Har du läst det förr så kommer du att inse att det finns inget av intresse att läsa här, men läs vidare du, man vet ju aldrig, eller hur!?

Nej, sa ju det - noll intressant text - för nu tar det slut.
Tjohej!

I told you so!

Data stol?

2010-11-25 - 16:44:10

Hahaha, tack "C" för tipset, kolla in denna stolen!!! xD
Dock tror jag inte att den är fullt så bekväm, den har inget toalock, ajja bajja.. .;o) Men tar man bort toa delen så är den nog inte så dum, hahaha.

"Du måste uppenbarligen fixa dig en riktig gamerstol!
http://media.ebaumsworld.com/picture/PhoenixKsE/crack.jpg

Tyvärr är nog Kaffepannan ett tillbehör man få köpa till, fast finns gott om plats för joltcola i kylen!"

Klockrent!

Data Brud

2010-11-24 - 09:45:08
Sådärja... Snabbt fixat i Paint.. Hahaha.
Vill ha tillbaka mitt photoshop, då jävlar ska jag skapa lite data brudar xD

Uttråkad, javisst. Nu drar jag!

Kaffe <3

2010-11-24 - 09:15:06
Fantastisk uppfinning, fantastisk böna!!! ;o))
Ojoj, vad jag kommer dricka kaffe (Ja, C) under Cataclysm, man måste hålla sig vaken då och sitta ungerfär såhär...  


Hahhaha..

Det är fortf svårt att hitta bilder med tjejer på. Och om en tjej är en datanörd så är det antingen en skitful tjej med tandställning och glasögon eller så är det porrskådisar typ.

Suck, vilken värld vi lever i va? Så sådana som jag, helt average, finns inte. ;o) Haha.

Nej, sminka sig och dra iväg!!!
...usch sikket mysigt väder...

Träsktroll

2010-11-24 - 08:56:42

Godmorgon bloggträsket med alla bloggträsktroll, här har ni vackra Bell! Jag vet dock att det kommer inte vara många som tycker att hon är vacker, men hon är en ståtlig GreyHound!!

Och världens goaste!
Dock gammal bild, men hon ser likadan ut nu ;o)

Dock, det första hon gjorde när hon kom hit var att bajsa på mattan, aldrig nånsin hänt förut! Kanske för denna gång så gick husse inte en sväng med henne efter bilfärden? Hon visa inget om att hon ville gå ut direkt, nervös och ogilla läget lite kanske. Men nu mår hon fint igen och är sig själv.. Men, henne kan man inte vara arg länge på ;o)

Dagens låt

2010-11-23 - 15:06:53

Raawr

2010-11-23 - 09:23:11
Idag blir det fika (frukost) med stora syster och fisen Thyra, hennes dotter. Mys! :o) Var ett tag sen sist..

Jag är en hemsk människa, jajjemensan, för jag äter chokladboll till frukost - hemmagjord igår. Ajja bajja!! O.o


OjOj!

2010-11-23 - 09:17:40

Bara 2 veckor kvar till Cataclysm!! OjOj!! ;o)


Morgonstund...

2010-11-23 - 06:59:31
...har guld i mund... Eller?

Känner mig inte sådär riktigt pigg o alert, eller speciellt glad heller för den delen. Inget, mer än att jag är trött och vill sova. ;o)

Snart går barna upp <3

Senare idag kommer Lilla Bell!
Jepp, vi ska vara hundvakt, åt en greyhound. Det ni! Hon är jätte vacker, "lilla" Bell. :o) Ja, jag tycker att geryhounds är vackra, iaf denna :o)

När man kommer så ler hon, så hon visar alla tänder, hihi. Hon har skrämt slag på många personer, men hon är glad nät hon gör så - hon ler ju!! Haha. <3


Suck..

2010-11-22 - 23:38:37
..Vissa människor..
Suck.. Säger jag bara!

Astrött

2010-11-20 - 18:42:56
Finns inget mer att säga om det.

Lördag, kalas avklarat. Nu bompa med barnen som smaskar på en massa gott. Nu njuter dom för fulla muggar ;o) Det var gott med lite Brittas stubbe / Buddapest rulle. Hembakad som min lillasyster gjorde, all ära åt henne. Inte så lätt att handskas med maräng ;o)

Usch, har tråkigt. Mannen borta igår på firmabowling/middag/partaj och idag är han på innebandymatch. Han har varit borta lite väl mkt nu tycker jag. :oP (Inte bara nu denna vecka, har varit mkt i flera veckor nu) Tråkigt att äta middag och lägga barna själv juu..

(C, börja igen och hoppa till min server... Haha.)

Nä blir nog lite mer spela ikväll för att få tiden gå, sen ska jag se till att få ihop en guild inför Cata (Ok nu tror ni säkert att jag suger i detta spel men det gör jag inte, folk hänger mer än gärna på min guild ;o)). Haha.. Usch har inget att skriva om..

Så hur mår folket då? Når intressant att berätta?.. Ge mig saftig info!

Kommentarer, Spel etc..

2010-11-20 - 11:31:48
Tackar C, jag ska kika lite extra, dock har jag läst som en jävla galning men lite till skadar väl inte.. ;o) Så du spelar, hunter? Mkt intressant! ;o)
Anna, Ofc menar jag dig med award!!
Erica, Nej försent och jag vill inte sluta ;o)
Är ju fan alldeles för skoj för att sluta spela, och jag har inte mkt hobbys och detta är min, haha, spel gillar jag!


Har inget att skriva idag riktigt..
Igår körde jag LK (Lich King, sista bossen) med min gamla guild, de har kämpat länge med att ta ner fanskapet (var med när de börja men hoppa av guilden för att jag tröttna på spelet). Erbjöd mig igår att ställa upp om de behövde en hunter, o vips så ringde de. Det var kul och de lyckades, så grattis grattis!!
Alla fick achivement utan jag o en till, ge mig igen, kul med det ju.. ;D Smäller till så vackert på skärmen och känslan är bra ljuvlig.. Haha.

Ni kommer inte fatta nåt

2010-11-19 - 09:02:40
Efter ett tag, ca 2 månader, eller tom snart 3! Ojoj, tiden går fort.. Av att inte ha spelat mkt så börjar det smått klia i fingrarna. Suget smyger sig på, spelberoendet gör sig påmint om att det inte tolererar att bli ignorerad längre, kan det vara cata som är anledningen kanske? ;o)

Samtidigt så vill jag fan inte spela, jävla skit spel.. Haha, nej jag menade inte det där. Det är jag som inte klarar av spelet riktigt, det vet jag. ;o) Men jag är fan bra på Spelet, reagerar snabbt, kan min sak.. Men visst, ska jag göra dps samtidigt som jag ska göra 7 andra saker kan det knaka lite där.. Dpsen är inte dålig, den är inte bäst men den suger fan inte. Men mkt vill ha mer, jag är rätt nöjd men inte andra ;o)

Sen hatar jag verkligen folk som har en sak att göra = Dps (=skada) på en boss. De har EN JÄVLA SAK ATT GÖRA, konstigt att de toppar listan? Och så gnäller de på andra som har massa annat att göra. Haha, folk är för roliga. *ironi

Men å andra sidan, jag spelar inte för att toppa nån dps lista utan för att det är förbannat roligt!
Hahaha...

Inte för att nån fattar vad jag snackar om antar jag.. Men fan vad jag önskar att jag kunde få lite tips o trix av en jävla snygg och grym hunter !!! ;o)


Google Crome

2010-11-19 - 08:54:09
All ära till Google Crome, riktigt super bra som får internet att gå riktigt fort! DOCK måste jag var lite negativ, jag måste öppna vanliga explorer när jag ska blogga - Google Crome är boven till att jag inte får några mellanrum när jag skriver. Så prova helt enkelt att öppna i en annan läsare och vips så gick det. Surt!

Men men, varje gång jag ska blogga är det inte så svårt att öppna den i explorer, drygt dock, om man är lat som jag xD

Onödigt svammel.. *mummel*

Juldikt till mig

2010-11-17 - 10:17:55
Från NunK - Pik? Haha.


Mitt på julnatten, mica skrämmer katten. Smyger så barnen ej ska höra. Medans hon viskar i deras öra. Här får du för du ätit din spenat, och varit en god kamrat. En stoor klapp under granen nu ligger, men inte till barnen som bara tigger. En stor kopp med glögg så het, men inte ens barnet vet. Att mica i röd kostym varit där, och nu till nästa snälla barn det bär.


Kanske inte riktigt..haha. ;o)

Ifrågasätta sig själv

2010-11-17 - 09:17:23
Tack Chris för dina ord, det har varit skönt att ha nån att bolla med ;o)
Hoppas din tjej kryar på sig fort!

Klart man ifrågasätter sig själv om hur man egentligen blir tagen som människa när man har människor som har blivit riktigt arg eller ledsen pga något man sagt. Och i detta fall, sanningen. Då funderar man ordentligt på vad man kan ha sagt fel, var det ett tonfel? En gest?
Men mest av allt, sa jag verkligen så? Ibland kan även jag bli överraskad över hur hård jag kan låta, men å andra sidan så påstår vissa att jag aldrig kan låta hård...haha.

Nej, jag vet inte. Men jag tycker att man ibland i livet ska ifrågasätta sig själv och om vem man egentligen är, hur man ses som människa och vad andra tycker om en. Det behöver inte betyda att man har ett dåligt självförtroende utan mer att man kan se allt som helhet, även sig själv och sen försöka bli en bättre människa.

Tillåter man sig själv se det man har som negativa sidor kan man bara förbättra dem, man kan inte ändra på dem helt men som sagt innan, att tex fråga innan ett svars ges.

Så ofta ifrågasätter jag mig själv om vem jag är, inte för att jag är osäker på vem jag är utan för att se hur jag kan bli en bättre människa. Och allt ont för med sig något gott också, det får man inte glömma.

Jag gillar också att diskutera just sådana här saker, men kan hålla på i en oändlighet! ;o)

Och med det säger jag; Godmorgon!

Kloka ord

2010-11-16 - 19:59:41
"Det handlar inte om att vara hemsk eller inte, det handlar om att vara olika och att lära sig hantera varandras olikheter.

Du kanske, som jag, ska börja fråga folk om de verkligen vill höra sanningen, både när du ska ge ros och ris.
Lite som amerikanskan, - "permission to speak freely?".

Vem är hemskast, den som inte säger sanningen till någon som verkligen behöver den eller den som säger sanningen till någon som inte riktigt kan hantera den?"Från en kille som kommenterat mina inlägg, här har vi bara ett litet utdrag, rek. alla som läser att även läsa kommentarerna, kan inte skriva det bättre själv. Men jag gillar dessa meningar, och ja jag borde kanske fråga personen ifråga om de verkligen vill höra sanningen innan jag svarar.

Så vem är hemskast? Det är en jäkla bra fråga!! Det beror väl helt på situationen och hur allvarlig frågan är. Jag har funderat länge på om min ärlighet är värt mödan som den har givit mig, och på ett sätt ja men ändå nej.

Nej, eftersom jag tydligen har sårat när jag bara velat stötta o få dem jag har nära att inse sanningen. Och med detta har vissa vänt mig ryggen. (jag respekterar dock deras känslor)
Ja, eftersom jag vill att folk ska vara lika ärliga mot mig. Även jag kan vara extremt blind i vissa situationer och behöver vägledning. Och ibland har jag inte bara stjälpt utan även hjälpt.

Men en sak jag inte skulle göra om nån vore för ärlig mot mig är att totalt vända på klacken och aldrig igen höra av mig. Kanske skulle fundera nån dag men för att sedan berätta att jag tog illa vid mig.

Men alla är inte som jag, det är inget jag förväntar mig heller. Alla människor är olika!

Idag har jag varit bra snurrig i huvudet av alla dessa tankar, nu är jag bra trött! Ena sidan av mig vill bara lägga ner allt och inte svara på en enda fråga nånsin mer i framtiden för att inte riskera att såra ngn. Men å andra sidan så frågar jag mig själv, varför?!

Som skrivet i kommentaren, det handlar om att vara olika och att lära sig hantera varandras olikheter. När man umgås med vänner, människor, så är inte alla som man själv är - alla är olika. Man måste även lära sig hantera sådant man inte tycker värst mkt om hos en människa eller lära sig skratta åt det. Tror inte det finns en enda människa i världen som kan säga "Jag gillar allt hos henne/honom, finns inget jag stör mig på!" . Herregud, jag stör mig tom på min man som jag ska leva med resten av mitt liv, men det gäller att hantera det och kanske tom le åt det istället (prata om det). Att vara nära med en människa betyder att acceptera både det negativa och positiva hos personen, vänskap såsom kärlek.

Men jag ska, printa in i huvudet, att fråga om de verkligen vill ha mitt svar innan det ges.
Som sagt, är rätt trött i skallen så detta inlägg blev en aning... snurrigt.

Men tack för alla ord, det uppskattas mkt! :o)  

Dagens låt

2010-11-16 - 11:03:47
oO Volbeat - Fallen Oo

Hemsk är jag inte, eller?!

2010-11-16 - 10:14:45
Ok såhär är det.

Jag kommer inte hem till ngn och säger rakt ut: "Fan vilka fula tapeter du har, usch vilken ful byrå, guuud så hemskt du har det hemma, det är ju skitfult!"

Jag är inte så brutal, haha, jag accepterar att alla människor har olika tycken, jag gillar lantligt och en annan gillar modernt. Det är inget jag har nåt emot eller tycker är fult, det är personens egna smak.

Jag är däremot ärlig om det gäller mina nära vänner när det gäller deras privata liv, om de frågar om vad jag tycker och tänker om saker. Jag ser ingen mening med att ljuga om mitt svar, vill de veta så får de veta sanningen. Och jag är inte heller sån som säger sanningen på ett fult sätt, jag försöker så gott jag kan snygga till den, just för att den inte ska låta för hård.
Om jag ber om ngn råd eller vad han/hon tycker så vill jag inte ha en lögn, jag vill ha sanningen! Behandla andra som du själv vill bli behandlad, Ja, jag vill höra den råa sanningen med en lätt överslätning för att milda till det lite ;o)

Om mina vänner blir illa behandlade av ngn, så är det den sista personen jag nånsin kommer förlåta. Mina vänner har jag nära om hjärtat och vill beskydda dem mot ont. Jag blir extremt hatiskt om en människa sårar mina vänner till tårar, det är väl en inre instinkt jag har kanske - adrenalin pumpas upp för att sen ge sig ut o beskydda? Haha, inte vet jag men hela min kropp reagerar på det sättet.
Under dessa omständigheter kan det komma ut saker som är för hårda, men med kroppen full av avsky och adrenalin tror jag inte att det är många personer som tänker på vad de säger.

Dock är det svårare om denna ngn, står nära henne/honom. Då blir det extremt känsligt och mina ord blir som rakblad.

Ärlighet suger

2010-11-16 - 09:52:53

Vilket fall som helst,

förlåt för att jag är så jävla ärlig, det är inte lätt för mig heller ska ni veta.
Det rent av suger att vara så, för folk kan inte ta det, även om man bara vill personens bästa så är man en skitmänniska för att man stirrar sanningen i vitögat och det råkar sippra ur mungipan.

Jag är en ärlig människa, ibland alldeles för jävla ärlig!

Svar på kommentar 2 om "Ärlighet"

2010-11-16 - 09:23:23

"Sanningen svider sägs det, och det är väl därför ärlighet är ett tvåeggat svärd.

Det finns oftast väldigt få "+" med att vara väldigt ärlig, och för vissa, inklusive mig själv, är det svårt att väga upp rätt mot att faktiskt vara human.

De flesta uppskattar ärlighet till en rimlig nivå, men när det väl kommer till saker som kan tas personligt är det inte alls lika säkert att ärlighet uppskattas.

Få saker gör så ont att höra som de brister man själv vet att man har, men inte kan/orkar göra något åt.
Personligen tror jag inte det finns många delar av samhället där riktig ärlighet uppskattas, utan den liksom det mesta annat i livet passar bättre om den spädes ut i mer rimliga doser.

I slutändan handlar det väl om hur ärlig man känner att man behöver vara, måste man vara så pass burdus att personen som får höra det med största sannolikhet kommer att ta illa vid sig så får man stå sitt kast sen när man förlorat en vänskap.

Ärlighet vara längst, men det är bara för att man får lida för sin ärlighet i resten av sitt liv.

Eller som Lady Gaga sa, "You know what I hate? The truth. I much prefer bullshit"."Jag har ingen aning om vem denna männsika är.. haha men det spelar ingen som helst roll. Antingen är det för tidigt på morgonen att läsa denna långa kommentar, vilket jag uppskattar väldigt mkt, eller så är det lite snurrigt skrivet?
Nej, jag är nog bara trött, kan inte ens fokusera.. Men iaf.

Svar på kommentar lyder ungefär såhär:

Kloka ord!

Det är precis det jag har försökt få fram hela tiden, att man ska vara human i sin ärlighet och inte attackera så ngn inte tar illa vid sig, absolut! Det säger jag inte emot, jag försöker inte på nåt sätt inte släta över att jag har gjort ett misstag på nåt vis utan måste lära mig att ärlighet är inte vad alla vill ha, det vet jag.

Tydligen kan jag vara "burdus", vilket jag inte hade en aning om förr.. Men kanske för att nåt gick mig ordentligt på nerverna så jag helt enkelt kände för mkt agg och det sippra ut?!

Får man inte slappna av? Kan man inte få anta att personen ifråga säger ifrån istället för att springa sin väg, om det är en familjemedlem eller en nära vän?
Jag trodde att man kunde lita såpass på de nära man har att de har mod nog att säga ifrån faktiskt.

Lady Gaga, haha inte nån jag lyssnar på men jag gillar citatet, önskar dock att jag kunde leva så. Vilket fall som helst, är det nåt jag behöver öva på, att inte vara för ärlig, jag får börja ljuga mer helt enkelt - hur mkt det än vrider sig i själen.


Kanske återkommer om denna kommentar/inlägg senare, trött i ögat x)

Svar på kommentar om "Ärlighet"

2010-11-15 - 19:49:01
"Klart man ska vara ärlig, Kan dom inte ta det, och?
Och jo man ska bry sig för mkt, varför annars bry sig överhuvudtaget?"


Ganska bra påståenden / frågor som svar på mitt senaste inlägg. Jag håller med till fullo men människor verkar inte kunna ta sanningen dock, men samtidigt har jag funderat på, fungerar man verkligen som vänner då om man inte kan ta den andra personen för vad hon/han är?

Men jag håller med, jag tycker att man ska vara ärlig, men man måste också passa sig för hur man för fram sitt tycke så det passar personen och så att det inte ser ut som en "attack", - utan att visa att man bara bryr sig. Att det i grund o botten är tanken, vilket jag trodde jag fick fram, men det är väl nåt jag måste öva på och inget jag ser bort ifrån.

Ingen är perfekt - inte jag heller.
Alla gör misstag - men man lär sig aldrig om ingen säger ifrån (på en gång).

Hur ska man kunna göra sitt misstag till rätt, om man aldrig får chansen?
Gillar inte människor som gömmer sig och vänder kappan efter vinden, blir det motvind så vänder vissa alldeles för lätt.

Att vara för ärlig

2010-11-15 - 14:34:14
Jag har funderat lite på hur jag kan vara ibland mot de jag känner - för ärlig helt enkelt. Om det är nåt som stör mig väldigt mkt så säger jag oftast det, sånt som ligger och gnider och hugger, svider - tillslut kommer det ut. Får man inte göra så? Ska man hålla tyst oavsett hur mkt man än ser att saker och ting är en börda för personer man tycker om, då de inte inser eller kan se det själva med klar blick?

Jag har förlorat vänner pga att de tycker att jag är "elak" eller är helt enkelt "för ärlig". Det sårar dock mig för att personerna i fråga inte sa ngt om att de kände så, utan försvann ur mitt liv helt plötsligt. Fick inte ens ett hejdå, eller en uns förklaring till varför det skedde. Vissa personer kan jag inte bry mig mindre om, ja jag är ledsen, det är sant. Vissa människor jag haft som vänner har jag inte haft nåt speciellt för, och fråga mig inte varför jag då var vänner med dem, ville inte lämna och såra kanske?
Men de personer jag dock bryr mig om har jag "jagat" i över 6mån, inte terrat men hört av mig då o då och frågat vad som händer, ber om en förklaring och tillslut kommer det: "Du är så jävla elak" eller "Du sa så elaka saker, såra mig".

Vilken människa som helst tänker inte alltid på vad de säger innan de säger det, eller?
Det som gör mig illa vid är att personer inte säger ngt förns nästan ett år efter, kan inte vara så svårt att säga till på en gång eller kanske några dagar efter? Om man inte vågar face-to-face, skicka ett mess då?!

Jag har familjemedlemmar som gör så, men från dem får jag aldrig nåt riktigt svar och det är inte så att de är änglar heller direkt... har dock en vän jag fortf saknar och tänker på  med jämna mellanrum, hon kan man nog kalla för en liten ängel, för inte såra hon nån, ja förutom mig med sättet hon förde fram allt på.. Det satte sig djupt, men hämnd är väl ordet, om inte medvetet men omedvetet.
Jag måste dock säga att jag står för vad jag sagt, men inte en sak hon påstod att jag sa, men det var hennes tolkning av det hela antar jag.

Men det sårar mig fortf, men det kommer aldrig bli läkt, så är det.


Att vara för ärlig ska man inte vara, det har jag lärt mig den hårda vägen och att bry sig för mkt om sina vänner är inte heller bra, nåt jag också lärt mig den hårda vägen.

Att vara en ärlig människa - platsar inte i denna värld.

Dragon

2010-11-15 - 09:53:48
Om det är ngn som känner igen denna så ja, jag har inte kommit på den själv, den är inte tagen från min fantasi utan från internet men dock har jag ritat den och inte kalkerat, hatar att kalkera det är så fusk. !!!

Men iaf, funderar på att ha denna på min sons vägg. Dottern har en stor Kitty, då kan han få en drake. Dock ska jag göra den lite mer glad ;o)
Och så ska jag sätta min prägel över den, det ska nog funka men sen när jag målar den på väggen... Kommer bli svårt eftersom det är sktruktur.. Usch.. Hatar struktur!


Jätte fånigt kanske

2010-11-15 - 09:49:48
Precis vad min man tyckte när han hörde min glädjetjut från sovrummet, och nej, ledsen att kanske göra er besvikna - inge naughty där inte ;o)

Min Novemberkaktus har börjat BLOMMA igen!!!! :oD
Så jag har kämpat med den, den har inte blommat på flera år och äntligen, efter lite styckning (dela den i 2 delar, vuxit fast i krukan) dog ena delen av den men den andra klara dig!! Tjohooo! *glad

Ja, så, håller ni med min man ?
Det tror jag nog att ni gör.. ;o) Svikare!
Stolt dotter

2010-11-15 - 09:44:45

Gjorde en snögubbe häromdagen, den är så fin såååå! :oD

(Nu är all snö borta tyvärr och bara regn regn regn....)

Im such a..

2010-11-15 - 09:42:51
..Cheater! ;o)


Fars Dag

2010-11-14 - 20:55:01
Och presenten jag köpte har inte kommit på posten, de har väl för mkt att göra under fars dag tider? ;o)
Men det kändes trist! Inget att ge på morgonkvisten.. :o( Vi begav oss ner på byn efter frukost och fika lite istället, det var mysigt. Sen vill min man att vi skulle städa, som en liten present. Haha, ja han är inte klok men inte dum heller ;o)

Rent och fint blev det och hoppas på att hans present kommer imorn, så det inte tar för lång tid. Det vore för sorgligt! Min älskade man! <3Jag vann ju en mobil på ICA, sa jag det? Minns inte och orkar inte kolla om jag sagt det.. ;oP Men glad blev jag, och så ljusrosa och fin var den haha. Kanske inte den bästa mobilen men helt ok! Samsung star, kallas den visst. Men jag kunde tyvärr inte kolla hur den egentligen var och ge ett betyg då den var pajj.. Gick inte att ladda - starta om hela tiden och när jag satte in simkortet - starta - gick inte. Satte den i laddaren - starta - kunde knappa in pin koden - sen la den av....
Det var ju tråkigt!
De vet inte om den har nån garanti men alla elektronik prylar ska väl ha det?! Vilket fall som helst, jag lämna in den till ICA igen och sa att den inte funka, de skulle se vad de kunde göra och höra av sig till mig.
Så vi får se, om jag får tillbaka den.. Vilket fall som helst så har jag redan en ny, men man kan ju sälja den rosa vackra mobilen! ;o)

Soldater överraskar kära

2010-11-12 - 09:30:52
Åsykbryt Igår, eller nåt?
Inte vet jag, har ingen aning om vad som försigår i mitt huvud ibland. Det bara poppar upp saker medans jag håller på att skriva, därför mina texter ofta är snurriga.. Jag tänker på för mkt, vill skriva ner för mkt och så kan jag avbryta mitt i en mening för att hoppa in på ett annat ämne utan att veta att jag inte skrivit klart om det förra ämnet, för min hjärna tänker snabbare än vad jag skriver (ofc) och så slutar det med att hjärnan inte orkar vänta på att fingrarna ska hänga med utan byter helt enkelt samtalsämne.

Hoho, drammel! xD

Men nu sitter jag här iaf, fredag.. Magsjuk fortf och ja, tack "tan" för det fina krya på dig :o) Men sitter här, och har precis tittat på ett klipp där soldater överraskar sina famlijer och fy.... Ja, jag är känslig så tårarna rann nåt fruktansvärt! *Fick nåt i ögat ;o)
Titta på personerna de överraskar, helst av allt barnen.. Ojoj, mitt hjärta brister!Familjen, är nåt ovärdeligt! <3Synd att vissa människor inte inser det dock.

Sonen frisk & helt out-of-the-blue tankar

2010-11-11 - 20:37:46
Sköööönt! <3
Är det bara jag kvar.. Fy vad det sitter i och emellanåt försvinner det, tror jag och så äter jag... Slutar med magKRAMP och besök på toa. Intressant va?! ;o)
Nä fy fan, det är inte kul alls..

Kände mig ensam idag, sonen på dagis efter att ha varit hemma nästan 2 veckor. Så vad gjorde jag? Satt och fula mig framför datorn, spela lite WoW - blev trist - kolla runt lite men inte blogga jag.. neee.. Fan ska jag skriva om då? Har ingen koll på nåt, inte ens nyheterna. Sånt gör mig bara förbannad och ger mig ångest för att människor är vidriga. Japp, du läste rätt, vidriga!

Har en väldigt nära person som blev utsatt för det hemska som sexuellt utnyttjad för några år sen.. Nu kommer han ut, och om det är nåt jag verkligen blir förbannad på så jag skulle kunna bli mordbrännare (inte för att jag skulle göra det, svensson som jag är, så ring inte polisen på mig ;o)) så är det sveriges rättsystem!
Det EXPLODERAR inom mig, det är så sjukt!
Bara ett t.ex. Vet inte om nån såg det men det var en av de få nyheterna jag såg, mannen som blev misshandlad FRAMFÖR kameror, de som gjorde det erkände och de gick FRIA!

Inte tillräckligt med bevis..
VAD FAN!? Vad begär de? Det var filmat, erkännanden! Och sen för att inte tala om vakterna som gick över mannen och lät honom ligga i 20 min innan de kolla till han.... Visst, fyllebåt men vad i helvete?

Äckliga människor, vidriga as!

Så nu fick ni nåt att bita i! Och nu blev jag förbannad igen.. Skitsverige.

Award uppdaterad

2010-11-09 - 09:29:17
Sådär, nu äntligen har jag uppdaterat det, lagt ut bild och nominerat några personer. Ja, de är de enda personer jag känner till riktigt så jag skulle kunna nominera dem. ;o)

Sen så har jag ingen aning om vem annars det är som kikar in på min blogg då o då.. *pik x)

Men godmorgon, här är vi magsjuka men jag tvingar i mig mitt morgonkaffe iaf! Sådeså, KAFFE är VIKTIGT!!

Pöss, som en å annan fjortis säger... <3

Drömmar

2010-11-06 - 20:51:50

*Drömmer sig bort med familjen*

http://disneycruise.disney.go.com/

Award! :o)

2010-11-04 - 19:09:43Fick ett fint litet award från en go tjej som heter Hanna.

Jag ska ladda upp en favoritbild, skriva om 3 saker som jag har nära om hjärtat och sen nominera 5st andra. Undrar om jag ens läser 5 bloggar, haha, men vi ska nog kunna lösa det. ;o)

1. Min älskade familj.
2. Min gamla misse, Valentin, men som nu bor i himlen.
3. Mina få men underbara vänner.

Då jag inte helst vill lägga ut bilder på mina barn så väljer jag denna bilden, svårt dock, finns så många jag har som favoriter. :o)

Nominerade:

NunK
Yoanna
Anna
Erica
Mizzty

Coolt

2010-11-04 - 08:58:21
Att jag har haft besökare utan att jag har skrivit ngt ;o)

Hahaha... Har haft fullt upp.. Sjuk och barnen har höstlov nu, igår var vi och titta på bio alla tre. Vi såg "Dumma mig" och det var underbart mysigt. Sonen på 3år skötte sig riktigt bra, för att vara en med konstant myror i rumpan. ^.^

Min man jobbar 18tim pass (ca) igår och idag, så honom ser vi inte mkt av. Men imorn kommer han få ha ledigt! <3
Får se vad vi hittar på idag, kanske blir öppna förskolan eller om vi åker till täby och fikar. Måste också lämna in min NYA mobil, eftersom den suger... -.- Har äntligen hittat garantin. Måste ha bättre koll på mina papper ;oP ....

Symptom: Blir urladdad efter ynka 8-12 tim. Den håller i 12 men dör sen om jag inte rör den alls. Pratar jag och skickar några mess (läs nyladdad på morgonen) måste jag ladda den på kvällen eller hitta den död morgonen efter.. Den laddar oerhört segt ibland o skärmen är helt blank i flertal sek.
När den dött kan jag inte sätta på den (efter att ha laddat ofc) utan måste ta ur bat. o sätta in det igen för att lyckas få igång den igen. *sigh

Sen kan den inte ha varit sprillans nu, för medd. inst. stod på arabiska. Kanske är nåt nytt men har aldrig hänt mig förut att det är en grundinst. i sverige. O.o

RSS 2.0