Julmarknad!

2009-12-22 - 13:50:18
I söndags var familjen på julmarknad i stan (sthlm) och jag måste säga att vi blev väldigt missnöjda! Det var ju nästan inga stånd alls! Tog 2 min sen var man igenom hela, vi har ju t.o.m. större i vår lilla by där hela centrum är fyllt med stånd. Men måste nog ge dem ett plus iaf för mysfaktor fanns det, med kör och allt.
Men man förväntar sig lite mer när det är inne i stan!



 


    


Och så titta vi på i alla fönster vid NK. Det är ju så mysigt, och just denna bild såg så mysig ut. (Kanske för att jag själv är bak-fantast, hihi)


Nu är det mkt snö här hos oss, snöar nästintill hela tiden. Underbart!!




Och så har vi fått upp granen också. :)

     och tomten som står och vaktar den. ;)
Tog utan blixt med mobilkameran, med blir ju så hemskt, mysfaktorn försvinner på ett klick. :p

Så det var lite uppdatering från oss.


Tjingeling!

Sådärja!

2009-12-17 - 12:30:28
Nu har man uppdaterat novellen också. hehe.. Blev iaf nåt. ;)
Jag är hemma och är sjuk, nåt skit som vägrar gå över.. Usch! Så nu sitter jag och kikar på tradera, undrar om man hinner få hem innan jul om man köper det imorn. Hm. ganska tätt inpå, men jag har hittat så fina lakan till min dotter! :D

Hello kitty påslakanset!! Titta så sött! Hon är ju besatt av Kitty! :)
Får se hur mkt den går upp i pris, annars köper jag den oavsett. Hon skulle älska det!

Har även hittat ett par snygga skor:

SB-A01c s39 MODE SEXIG KVINNORS SKOR MINA DAMER ROSA BOOT Läckra! :D

Så det gör jag nu, sitter och kikar på Tradera, så det är därifrån bilderna kommer.

Hemligheten - Kap. 8.

2009-12-17 - 12:01:59

Kap. 8.


Myskvällen över, det blev ostbågar och en underbar barnfilm, “Ice age“. Hysteriskt rolig, Jennie skrattade så hon fick ont i magen och det var skönt. Hon kan fortfarande skratta, då är det inte så illa trots allt.

Andreas satt och titta på tv, barnen låg till sängs. Hon stod med sin kopp kaffe, tog fram ett block och penna och började skriva:


“Kära du, hej!

Jag vet att det var länge sedan jag skrev i dig. Alldeles för länge sedan.. Förlåt, men jag vet att oavsett hur lång tid det går så finns du alltid där trots allt. Lyssnar, säger inget, låter mig skriva vad än jag vill vare sig det är dumt eller inte. Även om det skulle vara.. Patetiskt..

Du vet väl redan varför jag skriver i dig, det finns oftast bara en anledning.. Ja, jag mår inte bra. Jag får lov att erkänna det nu, jag har vetat om det ett tag nu men har inte velat inse.

Jag mådde ju så bra, allt gick så bra. Och så från ingenstans kom den tillbaka, min demon.. Som om den aldrig var borta, bara sov en stund.

Det gör ont, fruktansvärt ont.. Och jag vet att söker jag inte hjälp snart kommer det bara bli värre. Men jag vill inte, jag vill inte tillbaka dit igen, nu när jag äntligen har kommit därifrån..

Jag vet, jag vet, jag måste för mina barns skull och min make, och ja, min egen.. Suck..

Ibland är det så tomt i mig. Så hemskt tomt. Jag kan inte förklara det, jag har försökt tusentals gånger och inte blir jag klokare för varje gång heller. Det gör ont, fruktansvärt ont i bröstet och hela mig men samtidigt så är det tomt, inga känslor, tankar, minnen eller ork. Stirrandes sitter jag där och… stirrar. Tappar allt, all lust bara försvinner. Jag vill bara sjunka in i skuggorna så ingen ser mig, sitta där och stirra..

Men jag kan ju inte! Jag har ju barn! Åh, det är så jävla hemskt, jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Jag hade blivit av med detta, jag var fri! FRI! Kan du tänka dig?! Det var så underbart, att bara leva som alla andra, inga hemska ångestattacker, ingen tomhet, ingen socialfobi, inga vredesutbrott. Jag var äntligen mig själv igen, jag var Jag!

Och jag måste säga, när jag får vara det är jag inte så dum, jag älskar mig själv då… Men nu.. Är jag den jag hatar mest av allt, igen..

Tårarna bara rinner, få dem att sluta, snälla du…

Andreas vet inget, eller.. Han misstänker nåt. Men jag har inte sagt nåt. Vi hade äntligen fått det liv vi ville ha från början, vi kämpa så hårt för att Jag skulle må bra. Jag vill inte dra ner honom i mitt mörka träsk igen. Men jag vet att säger jag inget så blir det bara ännu mer fel..

Men det är så svårt..

Har fått tankar igen om att han inte älskar mig längre. Att han skulle ha någon annan.. Med detta kommer en otrolig osäkerhet, som blir till svartsjuka. Jag har inte visat nåt, men det ligger på tungan så snart väller det väl bara ut.. Jag vet inte.. Känns som att jag inte vet nånting längre..

Känns som om inget är säkert.. Jag var fri.. Nu är jag låst igen, i mina gamla kedjor.

Puss på dig.”



Jennie suckade.. Det var skönt att skriva igen men samtidigt så blev allt värre, eftersom hon nu insåg allt klarare att allt var verkligen inte bra. Hon satt kvar vid köksbordet och stirrade på vad hon hade skrivit, våndades över att behöva berätta för sin man hur allt egentligen låg till.

Hon tittade upp i taket, tårarna började komma igen och viskade tyst för sig själv.

- Förlåt. Förlåt mig för att detta händer igen. Förlåt, snälla, det är inte meningen.

Tårarna strömmade ner för hennes kinder, hon kunde inte stoppa dem. Allt hon egentligen ville var att springa till sin man och krypa ner i hans famn, in i tryggheten. Men hon kunde inte, hon ville inte visa sig svag för honom. Och mest av allt, hon vill inte göra honom orolig.

Istället går hon till badrummet, kryper ihop i duschhörnet och låter allt komma. Gråter, gråter och gråter.. Tänker på sin man, önskar att han ser henne, hör henne, kommer och håller om henne. Säga att allt kommer bli bra, att han älskar henne..

Men hur kan han se henne när hon gömmer sig? Hur kan han höra henne när hon gör allt i makt för att inte höras?

- Hjälp mig, älskling.

Viskar hon..

Önskar för sig själv att han kunde läsa hennes tankar. Men han kan inte, han kommer inte.

Godmorgon!

2009-12-16 - 07:40:25
Ojojoj, vad jag har varit dålig på att skriva här, igen. Haft prestationsproblem när det gäller Novellen men nu börjar den samla sig i huvudet igen. :D
Det händer inte så mkt spännande i mitt liv, så babbel har jag inte så mkt att skriva om.

I måndags var det Lucia på dagis och Oj så duktiga barnen var på att sjunga, vad många låtar de hade lärt sig. Sjöng för full hals med stort leende på läpparna. Underbart!
När min son såg mig så blev han lite ledsen och ville till mamma, men det gick över som tur var och han stod o skratta och skutta, betedde sig som en liten pajas med glimten i ögat. :)

Min dotter var en Pepparkaksgumma och min son en Tomte!

Det enda negativa var ju att det var utomhus och det var iiiiiskallt! Och när det har varit plusgrader länge nu är man inte beredd på en sådan temperatursjunkning så jag stod och frös tårna av mig, tillslut domna de bort. Brr!







Och på fredag åker granen upp!!!! :D

Tjingeling!

Thyra är här!!!

2009-12-03 - 20:19:08
Lilla Thyra föddes igår klockan 22.24, 4115g och 51 cm lång!

Underbart söt liten tjej och det lilla jag har hört så gick allt jätte bra. :) Man får ju inte tag på dem men förstår till fullo, man vill vila och njuta av bebis till fullo!

Stort grattis till dig syster och J, och till storebror H också såklart!!!
Detta gjorde du bra!!

Stora kramar till er!!! <3

Love you!


Spänning!

2009-12-02 - 20:47:14
Nu är det spännande kan jag lova, snart kommer jag bli moster igen!! :D
Min syster har åkt in till förlossningen tidigare idag så nu kommer lilla bebis antingen idag eller imorn, lite roligt om hon kommer imorn, det är min mans födelsedag. Hehe.

Ååh, sitter som på nålar. Snart kommer lilla Thyra, lite mer än 1vecka försent!

Håller tummarna stenhårt, tänker på er och ett stort lycka till!!
Puss på er!


Tjingeling!

Svek.

2009-12-02 - 00:06:00
Det finns saker i livet som man gärna skulle vilja ta tillbaka eller få osagt. Men det går inte, vi kan inte vrida tillbaka klockan och få oss själva att hålla käften istället för att vara för glappkäft.
Vissa stunder tänker man inte alls på vad  man säger eller gör, det går per automatik, man kanske är arg, sårad.. Och det händer att i dessa stunder så säger man nåt korkat som sårar, fast man egentligen bara menar väl, innerst inne.
Ibland går det att laga men ibland blir det förlorat. Ibland är skadan för stor att det inte kan läka igen och förtroendet är borta. Även om man försöker kan man aldrig få samma kontakt och tillit igen, för om det är förstört går det inte att laga.

Varje dag som går nu, tänker jag på saker jag har gjort eller sagt som sårat, försöker ta till mig denna "kritik" och istället för att sätta på sig järnskölden och slå taggarna utåt, som den första instinkten säger så tar jag det åt mig och försöker växa som människa. Jag ska försöka lära mig åter igen att bli en bättre person, växa. För som människa kan man aldrig sluta växa, man kan aldrig sluta lära sig saker.
Försöka tänka sig för varje gång innan man talar, tänka sig för innan man agerar. Det är lätt att vara efterklok men inte så smart.
Det är lätt att säga förlåt, men det hjälper inte alltid.

Så man ska alltid tänka sig för innan.

Förlåt till alla er jag sårat. För jag vet, att jag sårat men jag ska försöka ta lärdom av detta och inte göra samma misstag igen. Men jag ber dock, en tjänst, säg ifrån innan det går för långt. För ibland, oavsett hur mkt man än försöker, sipprar det ut..

Knäckemacka...

2009-12-01 - 19:33:05
...och ska kanske sätta på lite mer kaffe?

Barnen i säng, sover redan, och jag sitter här och har det dötrist. Sätta på en film kanske? Inte roligt utan min man dock.. :p

Jo, kaffe få det blir.. Återkommer.

Sådärja, har jag kaffe också. Gott gott!

Jag är en såndär WoW (World of Warcraft) spelare, så jag lider lite av abstinens nu när jag sitter här utan att ens kunna titta in i spelet o se vad alla har för sig. Kanske köra nån raid eller liknande. Så det är väldigt synd om mig. Haha, nej, nu låter det som att det är nåt sjukligt men jag kan ju faktiskt hålla mig undan, inte varje dag jag spelar... eller?! ;)


Jaja, babbel blir det när man har trist.
Vem vet kanske blir mer senare..

Tjingeling!

Nej men se där!

2009-12-01 - 14:52:34
Jag hitta misann internet, en laptop (det har inte ens jag) hehe.. Och inte nog med det -trådlöst internet också, en annan sak Jag inte har hemma. Och ja, det ärligt talat bara för att jag är lat. Har antenn och skit men orkar inte kolla igenom hur man gör.. Nån dag i framtiden! ;)

Sjukt vad livet har blivit, känns tomt utan internet, utan att ha koll på omvärlden...
Haha, nej.. Jag vill ha det för jag tycker att tv är så jäkla tråkigt, blir så rastlös o framför datorn har man alltid nåt att göra. ;)

Nu hämta barn strax.


Tjingeling!

Hittade denna..

2009-12-01 - 09:52:31

Vet inte vart den kommer ifrån, jag hitta den från en nära bekant på fb.



"Spegel, spegel på väggen där säg mej vad skönhet är?

Ska man vara smal som en pinne och känna sig inne?

Ska man tro att man är cool bara för att man han köpt en ny kjol?

Läppstift, mascara och kajal vi har för stora skönhetsideal,

Varför få skuldkänslor stora,

Och bli kallad hora,

För att man ser bra ut som man gör och beter sig som man bör?

Tjejer sminkar sig i hopp,

För att en snygg kille ska dyka opp,

Killar borde titta vad som finns inuti och få reda på allt de sköna där inne i,

Nej, skönhet är inte vad som finns inuti,

Resten kan man skita i,

Spegel, spegel på väggen där

Jag vet nog vad skönhet är.."




Ja, vad ska man säga. Många som tänker så, jag vet att jag var en av dem i tonåren tyvärr.

Glömde! :o

2009-12-01 - 09:32:09


Glömde totalt bort att vi kommer inte vara hemma denna vecka alls, för de renoverar stammarna i alla lght i området. Inget vatten = Ingen toa, ingen dusch, ingenting. Och med barn så kände vi att vi vill inte ha det såhär, så vi fick låna min mans goa mammas lght tills på fredag. :) Och hon bor hos min mans bror. Så snällt, så snällt! <3
Vissa människor är för underbara!

Så nu bor vi där, och jag kan inte riktigt knåpa på  min novell, behöver min dator och mitt word för det. ;)
Som jag sa innan, perfektionist, har jag inte som jag vill ha det så går det inte. Haha, nej skoja bara, det finns inget internet i hennes hushåll. Tror jag... Måste kika. :D

Nu är jag hemma och kikar lite på vad gubbarna gör med mitt kök, de har gjort ett 20cm hål runt ett rör :O lite önödigt stort tycker jag och fixar de inte hålet snyggt... Ja, jäklar!!! Och inte har de täckt in golvet i köket så det fick jag skriva en lapp om att de måste göra, Betong repar! Nu ska kika om det lagt dit skydd... Och NEJ det hade de inte... AAaaargh. Jävla impotenta byggare! (Jaja, alla är inte det, inte min man iaf ;)) Men alla vi har haft hemma hos oss har tydligen varit det. ARG!

Suck

Sitter som en zombie, kunde inte sova inatt. Funderar på att gå "hem" igen och sova lite faktsikt. Utrött.. Sen är det möte och skiiit. :)

Haha tänkte skriva godnatt.. Ja inte är jag pigg inte. x)


Tjingeling!

RSS 2.0