HoningsMacka

2010-02-22 - 09:15:07
Jag är sjuk igen, det är så jäkla irriterande att jag blir tvärförbannad.. ÅÅÅÅH. Har precis varit sjuk, precis när det började gå över så small det till igen. Fan nästan så jag skulle kunna tro att jag är gravid (var ofta småsjuk då) men det är jag inte, kan inte vara det (spiral). Ok, klart det inte är 100% säkerhet med nåt men.. äh nog om det.

Men, positiva med att vara sjuk är att man verkligen inte behöver göra ett skit! Hehe.. eller ja, jag behöver fortf lämna barn på dagis, ta hand om dem och laga mat. Men jag behöver inte städa eller nåt sånt, jag får vila hur mkt jag vill under dagen. :D

Nu sitter jag och dricker en kopp te med honing och äter en honingsmacka, jepp honung alltså, ja på macka! Det är supergott, men ta inte för mkt för då blir det för sliskigt. :P
Jag åt alltid det som barn, fast på limpa och nu har jag det på rostat. Sugen på marmelad - hade ingen - oooh vi har honung hemma! ;D

Kärlek, ren kärlek.

2010-02-20 - 00:24:13

Dela med sig lite av underbara låtar som sätter djupa spår i ens själ.

Till min dotter:






Till min son:




Till min man:


ps. namnet felstavat på youtube, ska vara Aldén! ;)
Denna låten hade jag fixat en sångerska som sjöng för min man från mig
under vårat bröllop. :)

God frukost vid mailgörat

2010-02-19 - 19:55:54

Idag har jag haft fullt upp på jobbet, igår kom det en enorm leverans och blev klar idag. Så kul när det kommer nya grejer men när jag stod där med de 3 enorma kartongerna, med mängder i, visste jag inte vart jag skulle börja. Blev ett virrvar i huvet, sen måste man räkna allt och pricka av, såklart, och tur var väl det för lite missar hade uppstått.
Så igår räkna jag allt, kryssa för och idag har jag prismärkt allt och hängt upp. Har kommit in så söta mini muffinsformar, måste ta kort på och visa här sen, att jag inte tänkte på det... Jaja. :)

Sen gjorde jag en tårta, skulle vara en sexig tjej på den. Jag blev rätt nöjd iaf, men mkt trist när den blev hämtad, hon lyfte bara på ögonbrynet, betala och gick. :( Det kändes inte bra.. Men men, jag gjorde mitt bästa iaf. Och den tårtan har jag gjort på cake&design, så i samarbete med dem men allt är gjort av mig. :)
Bild kommer att finnas på min tårtblogg under födelsedag.

Sen har jag gjort små buketter, och jag och sockerblommor är inte sådär jätte bra vänner ännnu.. Hehe, eller det var ju första ggn jag band ihop en..el nu ljög jag, har gjort den 1gång för läääänge sen. :p
Men nån gång måste man göra det igen. ;)
Imorn ska den tårtan fixas och buketterna på, blir en snabbvisit för att bara göra klart tårtan.
På dessa rosor kan man se skillnad, den vänstra är borstad med lite röd pulverfärg och den högra är det inte, visst ger en sån liten sak mkt liv i blomman!

Blev ingen lunch idag men tänkte bjuda på en bild på min frukost, hur jag har startat dagen denna vecka: Latte och fralla framför datorn och svarar på mail. :)








Sen uppdatering om alla hjärtans dag.

Vi åt god frukost, myste hela familjen och sen kom min mans mamma över på middag. Jag gjorde en enklare tårta till efterrätt som bestod av chokladkaka, citronfromage och chokladglasyr. Det var gott! :)
Fick en ros och ett kärleksbrev av min man, underbar kan han vara emellanåt. hihi... <3

     

Modellering väntar

2010-02-16 - 19:13:49
Denna vecka ska jag modellera en tjej, kom in ett par personer i fredags innan kursen och ville beställa tårta och på den skulle det vara en sexig blond tjej på. Sen ska jag göra en mindre blombukett till en annan tårta med rosor och kallor, det var länge sen jag band ihop en bukett men det blir nog bra. Det ska bli spännande, jag ska göra det helt själv och tårtorna också.

Det kommer komma fler bilder på min tårtblogg då jag har fått tillåtelse att lägga upp dem jag har gjort på jobbet/praktiken.:)
Finns det lite mer att titta på där sedan och det känns bra att fylla ut den lite, då jag inte får göra så många hemma, de vi känner fyller ju inte år varje helg. :p

Ska bli riktigt kul iaf att få göra det, lite fria händer och lägga min egen stil på dem. Hoppas det blir bra, jag ska försöka att inte vara för nervös och lita på mig själv och vad jag kan skapa.

Ser fram emot det. :)

Happy Valentine!

2010-02-14 - 12:09:51
Glad alla hjärtans dag allesammans!
Hoppas ni får en kärleksfylld dag. :) Om ni inte fått en present får ni en av mig här:


Melodifestivalen

2010-02-13 - 23:48:15

Egentligen är jag inte fán av detta program. Jag har aldrig innan jag träffa min schlager-älskande man tittat på melodifestivalen. Och visst har jag gjort rätt i det, i 4 år har jag tittat på detta program - Sjävla Eurovision är rätt kul, det kan jag erkänna - men uttagningen som vi har här i Sverige och deras sätt med att skicka alla vidare hit och dit... SUCK säger jag bara. Och sen låtarna HERREGUD !!
Låtarna är ju så hemskt hemska! Samma låtskrivare varje år, några få nya - inte undra på att det blir skitlåtar och sen att de har flera låtar att skriva.. Lägg ner säger jag bara.

Nya låtskrivare, låt artisterna skriva sina egna eller fixa på annat håll. Detta är ju pinsamt!
Och sen att artisterna inte kan behålla kläder på... det tänker jag inte ens kommentera.


Däremot måste jag säga att det var så roligt att Dolph Lundgren var med. Han är så skön. :D

Ps.. Förlåt om jag stavar hans namn fel, orkar inte kolla upp stavningen just för tillfället. ;))

Princess and the frog

2010-02-13 - 18:32:58
Filmen var helt underbar, jag kunde nästan känna hur jag var 7 år igen och satt framför dessa Disney filmer och drömde bort. Härliga känslan fyllde hela min kropp och jag hänförs av det otroliga arbetet bakom denna film. Man kan inte som vuxen sitta och titta på denna, alla disney filmer, och inte bli berörd - det går inte.
Även om man skulle ha en fasad så skulle den ligga och hacka på den tills den brtys.

Disney filmer är magiska!






Nu är det ju så, jag ser att jag har läsare men ingen lämnar ett avtryck. Så jag vet inte vilka jag ska ge award till.. Hm. Men jag får väl helt enkelt söka runt bland bloggar då. :)

GodMorgon

2010-02-13 - 10:52:29
Ja, för mig är det faktiskt morgon, fick sova till strax före 10.00 - Jag ääälskar helger, då får jag soooova. :D
Jag var helt slut igår, efter en lång dag och kursen, jag satte faktiskt på datorn, gick in på bloggen men så kände jag att min hjärna snörpte ihop sig och tvärvägra som en trotsig tonåring. Haha, så jag stängde helt enkelt av datorn igen och gick o la mig, spelade inte ens. ;)

Jag kan inte säga att jag är direkt pigg, men vilka mornar är jag pigg? :o
Spelar inte roll när jag vaknar faktiskt, min sjukdom, kroniskt trött. x) Jag fick myväckning av barnen som hoppa på mig, även om det gör ont så är det mysigt. Men dock när de hade gett upp och bara min man försökte få upp mig låg han och spetsa mig med armbågen flertal ggr. Och jag det vakna jag av, totalförbannad!
Argh.. Man ska passa sig hur man väcker mig! ;)

Kursen,
var hur kul som helst. Jag var lite nervös i början och jag blev ännu mer nervös när jag fick höra att jag skulle behöva prata engelska med en av dem. Ooh herregud, jag suger på engelska.. Men det gick ganska bra, det jag inte kunde i ord fick jag visa istället. Sen hade jag en kursdeltagare som hjälpte mig när jag tappa ord, engelska som svenska.
Tillslut fick jag mig själv och alla andra att slappna av och vi satt mest och skrattade, jag gjorde narr av mig själv ibland och fick mkt skratt. Alla delade med sig av sig själva, är man lite mänsklig så blir andra det också.
Mkt roligt var det, och jag hoppas alla var nöjda, de sa det iaf. ;)
De var jätte duktiga, det är så  roligt hur man ser skillnad på deras första ros till deras tredje!! :)






Bio idag!!

Jag och min dotter ska se "Prinsessan & Grodan" idag. Det är första ggn jag går på bio med henne, det ska bli jätte roligt. Hon är 5år nu och borde få se en disney film på svenskt tal. Jag vet inte riktigt hur sånt där funkar men nu har vi bokat biljetter och det ska bli riktigt roligt. :)

Stökig morgon

2010-02-12 - 08:29:48
stökig är väl det minsta man kan säga. HYSS HYSS HYSS av min son, bara en massa hyss o på stackars mamma vill han inte lyssna. Det är inte roligt när han börjar dagen kl 06 med en massa bus. Man är ju så hemskt trött, men han satt i sängen hos mig en liten stund o titta på tecknat. Men det håller aldrig riktigt.

Denna vecka gör vi en massa "paket-tårtor", de har tydligen blivit poppis igen. De är lite "trista" men det positiva är väl att de går fort o enkelt. ;)
Jag håller på med utställningsobjekt som är till den 27 Mars, tårtutställning, det är alltid lika kul. När man gör en sådan tårta kan man göra vad som, och sen finns det tävlingar att vara med i - inte jag då men andra :) - Såsom Temat: 70tals inspirerad Bröllopstårta och sen har vi tävlingi Modellering. Som Amatörer får ställa upp i. alltid lika roligt och fascinerande att se dessa tårtor, alla tänker ju så olika. :)

Idag ska jag hålla kurs också, sockerblommor - ros och kalla. Alltid lika kul och alltid llika nervöst. Berättar mer ikväll när jag kommer hem, om jag inte är helt slut och däckar i soffan, blir en lång dag idag, upp kl. 06, lämna barn vid 09, gå till jobbet - kl. 18.30 - 21.00 är det kurs. Så jag är väl hemma vid 21.30-22.00
Men roligt är det!

Nej, off we go!

Ha en bra dag! 

Award

2010-02-11 - 22:04:31
Fick en Award idag, inte för att jag riktigt vet vad det är men jag följer reglerna nedan. ;)
Inte för att jag är så kreativ ang min blogg men tack Yoanna



Reglerna är rätt enkla.
Kopiera awarden till din blogg
Länka till personen som gett den till dig
Berätta sju intressanta fakta om dig själv
Välj ut sju andra bloggare du vill ge awarden till
Länka till deras bloggar och kommentera hos dem att de har en award att hämta

Jisses, 7 intressanta fakta.. ;)

1.  jag ville vara Lady Lovelylocks när jag var liten, hon hade så fint hår, fina kläder och magi.
2.  jag älskar fortfarande My Little Pony.
3.  Jag är hemsk på att ljuga, folk ser igenom mig på en gång el så börjar jag gapskratta.
4.  Jag har en småfånig fobi: Myror
5.  jag har haft övernaturliga upplevelser, har sett in i framtiden (små saker ;)).
6.  jag är extremt lat, min man gör det mesta jobbet i hemmet. (fy på mig)
7.  jag har varit nära att bli påkörd av ett tåg, men en snäll själ drog tag i mig.

Ja, det var det iaf. :D
Nu ska jag bara hitta 7 att ge detta till. ;))





Ville bara säga

2010-02-11 - 08:23:48
Godmorgon!!!

Innan vi låter dagens vardagliga aktiviteter starta, hoppas alla får en underbar dag! :)

Jävla SkitSverige

2010-02-10 - 19:35:02
Ja, rent ut sagt. SKIT SVERIGE! det finns tydligt inga straff i detta land, de som förtjänar det får i princip böter och blir ivägskickade- Och vad händer sen, jo de gör om samma skit igen.
Jag blir så förbannad att de som ska ha ett straff inte får det, inte ett tillräckligt.

Som denna: http://gd.se/nyheter/gavle/1.1007834

Vad är det för skitsnack???
3år !!! För att ha förstört 2 unga tjejers liv, för evigt och en kvinna som blev hemskt misshandlad. Vad är pengar i denna fråga värt? Inte ett skit, ge han det straff han ska ha istället. Minst 10år per liv han har förstört.
sverige är så fegt, om 3 år är han ute igen och kan förstöra fler liv.. Jag kan fan inte förstå det.

*arg

Men jag måste säga att jag beundrar dessa kvinnor enormt som vågar komma fram och se till att han får nåt straff överhuvudtaget. Denna människa är det nåt hemskt fel på, han är inte frisk nånstans. Bakom lås o bom är där han hör hemma!
Äckel!

Fånigt

2010-02-10 - 17:22:14
Det var rätt fånigt, läste på en blogg för ett tag sedan om tåg/bussresenärer och kom o tänka på det när jag åkte tåg i tisdags.. Folk är verkligen så fånuga egentligen, jag också, för jag var inte bättre själv.
Alla går på tåget, sitter redan ett fåtal personer där såklart men ingen, INGEN, sätter sig bredvid dem. alla fortsätter att gå framåt tills det är 4 tomma säten och sätter sig själv.
Och då menar jag ALLA gjorde likadant! Även jag,.. fniss.

Men det är ju verkligen fånigt. Är det verkligen så svårt att sätta sig bredvid ngn annan? Det kommer ändå folk senare som fyller upp tåget och man får nån bredvid sig. Eller är det bara för att man själv tycker att det är läskigt att ta steget till att sätta sig bredvid nån annan?
För när det inte finns några fria säten att sätta sig på, måste man ju sätta sig bredvid nån. Och när man gör det, väljer man ut en specifik person då? Han/hon ser frisk ut?

Nästa gång jag åker tåg, ska jag sätta mig bredvid ngn anna på en gång. ;)
Fick jag själv en egen tankeställare. :P

Måste

2010-02-10 - 16:42:34
..men vill inte och har ingen lust..

..att laga mat dvs.

..men det blir iaf fransk fiskgratäng..

Uppdaterad

2010-02-10 - 09:56:25
Ja, lite iaf. Min tårtblogg dvs. :D
Vissa bakgrunder på vissa bilder är inte så roliga, men det ska jag fixa till så småningom. Har gjort det på några nu iaf, men förut så brydde jag mig inte vart jag tog kort och det får jag lida för idag. ;)

Nu snart ska jag springa ner till jobbet, pyssla mer. Undrar vad det blir för tårtor denna vecka! :)

Tjingeling.

Deprimerad

2010-02-10 - 08:00:34
Ja, nu blev jag deprimerad. Självklart älskar jag vintern och att den har varit vackert vit, underbar vit snö. Men nu får det väl ändå vara nog! Nu snöar det IGEN!

Jag har fått nog, Ge mig VÅR!!!!

När de älskade Tussilago kommer, är våren här. Jag blir alltid så varm inombords när jag ser dessa söta små.



Godmorgon

2010-02-10 - 07:43:59
Kaffe är ju det bästa på morgonen.. Och datorn! ;D
Det är dessa två saker som får mig att komma upp på morgonen, just för att dessa två saker kan få mig att vakna till liv igen.

Kl 06.00 gick min son upp, alldeles för tidigt för min del och gnäll från min dotters sida skär i öronen så det gör ont såhär tidigt på morgonen. Ajajaj..

*Tålamod, tålamod*



Förbaskat trött

2010-02-09 - 17:54:36
Kroppen vill mkt, vill springa runt och busa. Myror i benen, rastlöshet.. men huvudet vill bara lägga sig på en kudde och försvinna för en stund.
Den blandningen är inte sådär jätte poppis, inte sådär kul som det kanske kan låta. Jag har iaf sprungit runt o städat en hel del idag, alldeles för trött för nåt annat och mitt humör är inte heller på topp - då är bästa botemedlet att just -städa- !! För mig iaf, då koncentrerar man sig på ngt annat och kan ta ut aggressionerna på smutsen istället. ;)
Dock är det inte roligt om ngn stör mig när jag städar.. Haha, ne jag har lyckats att bita mig i tungan många bra ggr idag. :D

Nu är det Bompa dags och jag ska nog sätta mig och fixa till min andra blogg.
Mkt mer bilder ska in. :)


zzzzZZZZzzzzZZzzzzz

Break

2010-02-07 - 21:23:48
Mmm, har haft en liten break från bloggandet. :p
Har inte haft ork till något sådant med dator att göra.. faktiskt.

Men nu har jag varit duktig och fixat en ordentlig sida för mina tårtor.. Haha, ja den är iaf finare än den innan. Kika gärna på den och säg vad ni tycker. :)

Finns under fliken, "mina tårtor", såklart.
Men mkt kvar att göra men nu har jag typ musarm efter alla dessa bilder.. Forts imorn. :)

Önskar alla en godnatt och dröm sött!!!

Gott

2010-02-05 - 17:14:41
Med knäckemacka med mkt smör på! Mmmm..
Det tycker min son också, hihi, står nu och ska steka lite fisk och kokar potatis. Sonen sitter i vrummet och tittar på tecknat. Klockan springer iväg ibland, nyss var den 3 när jag hämta hnm på dagis.
det är mysigt att det bara är han och jag, idag hade jag en sådan olustig känsla i magen när jag lämna hnm på dagis. Kan få det ibland, då jag verkligen inte vill slitas från mina barn. Men, man måste ju tyvärr.. Livet är så.. Lämna över barnen i ngn annans händer under dagen som får uppfostra dem och se mer av deras framsteg än deras egna föräldrar... :/
Önskar jag kunde vara hemma med dem hela tiden, både jag och min man. Men då skulle man inte ha tak över huvet, ja om man inte vore miljonär förstås.

Home Alone

2010-02-05 - 15:33:02
Ja, nästan iaf. Jag har ju min son hemma, vi är alldeles själva idag. Dottern är hos pappa sin och maken är på firma-stök. Vad ska jag göra då? Inga pengar att köpa nåt gott till ikväll eller att hyra en film, men jag får väl lov att spela lite eller sitta bunkrad framför tvn med laptopen i knät. ;)

Har funderat mkt över min novell, ska ta upp den igen. Har lite idéer äntligen. :)
På jobbet gick det undan, alltid lika trevligt, trevliga människor så annat än det kan man inte ha. Och sen är det ju roligt att "pyssla" också, dock känns det inte så mkt som pyssel längre då man gör det varje dag och inte får göra det man själv Vill göra. Men men.. :)

Igår mådde jag pyton, som om luften gick ur mig. Hatar den känslan, lite som tom.
Men jag tog ett bad och det värsta gick över och idag mår jag bättre, det är skönt. :)

Tråkigt är det att vara själv.. Mysko  men det känns som om jag varit det länge nu.. Hmm. Mysko, eftersom det har jag ju inte, barnen och maken har varit hemma.

Sonen äter mellis och sen blir det nog att ta det lugnt i soffan med hnm, han är ju såå trött, väldigt sällan som han sover på dagis numer. Men mysa är alltid underbart. :)

Dansa naken

2010-02-05 - 07:48:20
Kom inte in på blogg.se igår, så igår blev det inge mer skriva för min det. Så det var inte mitt fel.. ;)

Åh, vill sova. Drömde nåt som jag inte ville sluta drömma, men jag minns inte om det var en positiv eller negativ dröm, men jag vet att det var spännande. :P

Idag ska min dotter till sin pappa, usch hatar när hon ska det. Varför?
Hon är ju inte hemma hos mig då, villl alltid ha henne hemma ju... Men det är bra att hon har kontakt med hnm, det är klart..

På jobbet går det bra, har modellerat klart alla einstiens nu, men jag får inte lägga ut en bild på min egen blogg eftersom det är från henne jag gör dem. Såklart. :)
Det var länge sedan jag modellerade, haha, så det blev inte riktigt som jag ville. Men det kanske duger när tårtan är hel?

Jag som hade en hel del att skriva ner igår, får se om jag kommer in ikväll och skriver lite, om inte blogg.se är fulat sig igen.. Ikväll blir jag ensam igen, min man ska ut med firman - spela fotboll, äta middag, sen lär det bli alkohol. Han säger nej men.. Vi vet nog hur det brukar sluta. ;)
Men jag får väl dansa naken eller nåt då..

Ps. Häromdagen såg jag annat än bara mode på framsidan av blogg.se
Bra jobbat! Det var härligt att se!

Gårdagen

2010-02-04 - 08:11:24
Det var en intressant dag. Jag var på riktigt dåligt humör på morgonen, som kanske märktes ;) men jag var på strålande humör resten av dagen. Det gjorde mig nog bara gott och gå ner till jobbet och pyssla lite.
Min äldre syster hörde av sig på morgonen och sen kom hon förbi på jobbet med lilla T, åh hennes lilla sessa är så söt!! 2månader är hon nu.. Jag vill också ha ett till barn.. men det blir inte förns jag får ett ordentligt jobb (säkerhet) och dottern går i skolan o sonen är tillräckligt gammal så han kan klä på sig själv, ja typ 4-5år kanske.
Vi kan räkna att det är ca 2-3år kvar. :)

Men iaf, hon hälsade på ett tag, under min lunch satt vi o prata lite smått. Hon o hennes fästman tyckte att jag skulle starta eget, det är många som säger så, men det är alldeles för läskigt för att göra det själv. Tycker jag, sen så vill jag inte göra det själv faktiskt. Hon hade gärna startat med mig sa hon, om hon kunde göra det jag kunde.
Min syster är också extremt konstnärlig, ni skulle ha sett hennes pepparkakshus, jisses!! Och målat har hon var riktigt duktig på, ni såg min tavla, då ska ni se hennes. ;)

Det var väldigt trevligt att de kom förbi.
Sen så kom de hem till oss på middag, hela familjen. Det blev en liten lyxigare variant av husmanskost till middag:
Ugnstekt potatis, pannbiffar, vitlöksstekt lök och champinjoner, lingonsylt, bearneaisesås + brunsås. Sen en stor go sallad, baugette och stekt ost (som man också kan grilla). Men minns inte riktigt vad den heter. :/
Ska ta reda på det. :)

Sen bjöd de på efterrätt, kladdkaka och grädde.
Gud jag åt alldeles för mkt, av allt. Så nu blir det hårda bud. ;)

Nej, nu måste jag tvätta av mig gårdagens smink (ja jag vet, usch, men var såå trött..;)) och tvätta håret, sminka mig. Så vi kommer iväg i tid. :)

Tjingeling!

Nu får det vara nog

2010-02-03 - 08:08:11
Jag har det skit trist, täppt i näsan, fått min macka och dricker sista slurpen av  mitt nu kalla kaffe. Kände att, ja jag kan väl kika runt på lite bloggar. Nån intressant måste jag väl ändå hitta, här på blogg. se

Men ACK så jäkla fel man kan ha. Det finns inte ett skit, bara en jävla massa mode. Fula kläder som visas upp på vandrande skelett, massa fula getingliknande solglasögon, långt stripigt hår, kläder som inte över huvudtaget är smickrande för figuren Oavsett kroppsform utan bara sitter som en säck.
Lackleggins, vadfan är det för påhitt? Allvarligt, är det verkligen snyggt? Tycker ni verkligen det? Lägg av.. Lackskor, javisst kan jag hålla med om att det Kan vara snyggt, men byxor. Är du S&M? Haha..

Jag så jäkla jäklarna trist att det  bara visas MODE hela tiden. Jag har bara lust att svära.
Varför är det så intressant?
Och just alla dessa kläder som visas upp är ju anskrämliga. Usch, blä, fy.

Okok, jag kan tycka att modevisningar som visar upp lite mer "fantasi-kläder" är häftiga, men det är för att det känns mer som en maskerad, det blir roligt.

Jag undrar, människor är så extremt lätta att påverka (ja varför tror du att det finns reklam o mode för ;)), så alla dessa modefreaks, undrar om de verkligen tänker till innan de tar till sig ett nytt mode eller om de bara hänger på och tycker att det är snyggt för att det är "nya modet".... ?

Good morning Sunshine

2010-02-03 - 07:29:45
Jag får inget godmorgon idag, det får jag inte nån vardag direkt men idag känner jag för att få ett godmorgon. Fy så trött jag är, kroppen har inte vaknat ännu - alldeles svag. Urk.
Får se till att masa mig till köket och koka lite kaffe.. Hm.. vänta.. Tjohoo, jag orkade masa mig upp. ;)

Kaffe står och kokar, snart får jag känna doften och smaken av den ljuva drycken, dess ljuva arom, dess... Haha, skämta. Försöker få mig själv på bättre humör här bara. ;)

Idag ska jag kila ner till praktiken och leka lite där. Massa som behövde modelleras tydligen.. Vad var det nu?! Just ja, Little Einsteins, ska tydligen modellera hela gänget.
Alla gubbarna och rymdfarkosten.

Men det ska bli kul, nu var det ett tag sen som jag var ner dit pga sjuka barn, jag har varit sjuk, ärenden etc.
Så vi får se om jag fortfarande kan detta eller om jag bara ska kila och gömma mig nånstans. Haha.

Höll på att vara lat.. Hämta kaffe!!

Såå, vad händer då?
Några tankar kanske.. Några funderingar?
Inte många såhär tidigt på morgonen.. Gäsp!

Kanske skulle ordna en smörgås.

Hon föddes utan ögon

2010-02-02 - 15:49:55
Hon föddes utan ögon
Hon föddes utan ögon


Stackars lilla flicka. Skönt att hon verkar ha en sådan bra mor. :)
Tänk om det skulle hända en själv, det får en att inse vilken otrolig tur man har som har två helt friska barn. För detta och mkt annat kan ju hända vem som helst.
Såg det via msn av en ren slump.

Kall dag

2010-02-02 - 12:24:50
Ja, kallt är det. Var ute på ett möte, och det var inte mysigt att stå o vänta på tåg idag. Det var kallt!!! eller så kanske jag var för snålt klädd.. ;)

Hann inte äta min frukost så den har jag fått i mig nu. Härligt, det blev lax och äggröra, det var riktigt gott och sen är det inte alls onyttigt heller. Gött gött! Hann som TUR var köpa en kaffe på pressbyrån innan tåget gick, annars hade jag inte varit människa. Nu får jag  min andra kopp i lugn och ro... aaaaaah nice.

Jag har lärt mig en sak, aldrig sitta i mittenvagnen för där kliver alla dagis/skolbarn på. De stör mig inte, absolut inte, de är riktigt roande. Men det blir så hemskt trångt och man kommer knappt av, och sen att öronen trillar av pga oljudet de för är man ju van vid hemma. ;)

Trots kylan, är det en vacker dag. Solen skiner och fåglarna kvittrar.

Nej, nu måste jag sätta min vid min andra dator och ta o rensa den.
Hejsvejs!

The Burning Crusade

2010-02-01 - 18:53:20
Denna trailer är bäst, kanske är old school men.. ;)







Sen har vi den nya som kommer ut snart, ja vi hoppas på år 2010 iaf! ;)



Upplevelse

2010-02-01 - 18:36:33
Hehe, man ska vara glad för det lilla.. Det var en smakupplevelse, eftersom det var nåt nytt. Det var gott, det var det. Jag blandade också lite gräddfil med tacosås, blir riktigt gott till.
Sen har vi ju inget hemma så vi fick välja att ta pommes till, för nån potatis hade vi inte. Jag åt kanske 5pommes, men de 5 pommes var gott. Sjukt vad onyttig mat kan vara gott, men det sitter väl mkt i huvudet också. ;)

Nu tittar barnen på bompa igen, ja samma visa varje dag. Men det är skönt med rutiner och barnen mår bättre av det. :)

Ikväll ska jag faktiskt sätta mig och spela lite. Men har blivit så trist när det har börjat lagga så dant.. Lagga, för er som inte vet vad det betyder så är det som om man ser lite i stillbilder eller när internet gåt segt och alla dessa bilder kommer långsamt en efter en.. eller typ slowmotion om vi ska överdriva, Ungefär. Haha.
Har hänt flera, så jag hoppas o "ber" att det inte är min dator det är fel på utan bara själva spelet.

Helt ointressant

2010-02-01 - 17:04:45
Men idag blir det Laxfiléer med tacokrydda. Fick tipset av min hårfrisör faktiskt. :)
Men vad man ska ha till har jag inte riktigt klurat ut.. Ris? Potatis? Kanske t.o.m. pommes? Hm, det var en bra fråga. Jag skulle vilja ha en stor sallad till bara. Men nu är det så att kylen är tom så mkt till sallad blir det inte. :( SYND om MIG! hehe..

Idag har jag  verkligen inte gjort nånting.. Nästan.
Jag har iad diskat lite och hängt upp tvätt, plockat undan leksaker. Jisses, vad man plockar leksaker dagarna i ända! Men, det är så det ska vara, det ska finnas leksaker här o där. :D
Kom ihåg när jag precis fått min dotter och jag Älskade när det var leksaer överallt, jag vill inte ens plocka bort dem för det var sååå mysigt. :)
Nu när man har två, blir det lite mer leksaker så att man snubblar på dem då o då, och då är det inte lika skoj alla ggr. ;)

Pengar

2010-02-01 - 13:15:27
Ge mig pengar så jag kan köpa en canvas tavla och får måla lite! :D

Sjukt vad januari månad är dyr, alla räkningar startar från ett igen, sådana man bara betalar 1 gång om året. Men nu är det ju faktiskt februari och 17dgr kvar tills jag får pengar igen.

The countdown has started!
Hehe..

Kolla runt lite på ebay också, det finns ju så mkt snyggt och fint där. Både till mig och mina dotter, såå fina klänningar. Sverige har ett rätt tråkigt utbud om man jämför. :/
Dock tycker jag det är läskigt att shoppa på det viset, när det ska sändas så långt. Men kanske köper en och nåt annat i slutet av månaden trots allt, eller så hjälper mina kära vän mig?! Viiiiisst då?! :D

Hmmm.. Vill ha ett äpple!

Rubriker är överskattat

2010-02-01 - 09:49:31
Haha, ja  iaf vid de tillfällen då man inte kommer på vad man ska ha för rubrik. ;D

Som vanligt är jag inte direkt pigg nu på morgonen, men jag kom iväg med barnen till dagis, sprang förbi affärn och handla lite av det vanliga - snus, mjölk, ägg.
Ägg är min standardfrukost, då jag kör efter GI - eller ja, jag kör inte riktigt efter GI utan min egen Variant av den. Funkar super. :) Men, idag mådde jag illa.. Kan vara pizzan jag åt igår (Oops där var det inge GI - bakis, min man bakis - vf ge sig) så idag blev det en god Smoothie istället från Naturdiet. Den är riktigt god, har provat Hallon & Granatäpple, Äpple & rabarber - båda precis lika goda, fräscha.

Ojoj, vad jag säljer produkten här... Inte meningen. Haha.



Jag hade nåt jätte bra att skriva om igår men var för trött för det.. Och nu har jag glömt. :(
Nedreans guldfisksminne!! *blubb blubb*


Detta var  ingen liten guldfisk!!!
Ja, den är klassad som guldfisk!! :o

RSS 2.0