Blindtarmsinfl..

2010-12-29 - 12:36:12
Igår gick min man till husläkaren för att han hade väldigt ont i magen, bara sådär, som inte gav med sig. När han väl kom dit tog de prover och upptäckte att sänkan låg på över 100. De misstänkte blindtarmsinflammation och skickade honom direkt till danderyd.

De gjorde röntgen och visst var det så, så han blev inlagd och fick vänta på OP - för bort skulle den. Klockan 18 igår så fördes han in till OP och klockan 21 så ringde han mig och kunde knappt prata.
Min stackars älskling! <3
Vi var och hälsa på honom på dagen, kunde ju inte hålla mig, måste få ge han en puss innan OP!!! Han såg så sjukis ut, min starka karl som alltid vägrar ta alvedon/ipren och erkänna att han är sjuk.

Inatt vägra han morfin, vilket han ångra imorse. Men å andra sidan fick han morfin idag och nu vägrar han det igen, vill inte ha några droger säger han. Kan bara tänka mig hur han kommer bli som en gammal man, jisses! ;o)

Min stackars älskling, fick dropp och kanyl för första ggn - han gilla det inte!
Älskar dig! <3


Not that....

2010-12-24 - 19:50:00
....great.

Men men, hatar mitt mörka hår. Haha. ;o)

Tog ett snabbt foto inne på toan hos min svärmor.. Haha, det blev som det blev.. men ja. Dessa lockar är fejk för den som undrar ;o)

Vill önska er...

2010-12-23 - 14:38:08
...En riktigt God Jul! :o)

Jag lär inte gå in imorn och blogga, har lite annat att göra under julaftonen. ;o) Så jag säger detta i förskott istället. Hoppas ni som läser får en underbar helg!!!

Kram på er :o)


Klassiskt, juleknäcke med skinka och senap. Mums!

Julgodis

2010-12-22 - 09:13:46
Jaaa, jag har bakat julgodis och jag lyckades med knäcken!! Underbart! Den är hård och go men smälter sen i munnen när den blir varm.. Mumma. Sen har jag gjort rischoklad, det kanske inte är en favorit hos andra men jag älskade den som liten och ger mig goa minnen. Enormt pirr i magen och minnas hur det var att vara liten på jul. :o)

Jag gjorde ett jätte fult pepparkakshus. Haha, köpt såklart. Hitta inga av mina spritssaker, varken påsen eller tyllarna eller kopplingar... Så jag tejpa och höll på. Haha. Jag kladda gärnet, gjorde inget för att den skulle bli snygg!! Det var kul, att bara kladda och slicka sig om fingrarna när jag helst ville.

 

Idag blire kola och chokladkola som ska göras. Mums!


Och igår färga jag håret också... Mmmmmminnsann.... Och jag blev brunett. Sigh.. Attans.



VI KÖR EMO IDAG

Pappas jobb - stjärna på topp

2010-12-21 - 09:44:28









Hellre lite suddigt än att ta bort det mysiga med en äcklig blixt!! ;o)
En stor och en liten julgran!!! <3

Med stjärna nu på topp!

Kan ni förstå?

2010-12-21 - 09:16:41
Att det bara är få dgr kvar till jul? Jag kan inte riktigt förstå det, och igår fick jag nästan panik när jag o maken, inte för att han gjorde mkt.........skulle gå igenom alla paket, om vad vi köpt och vad vi har missat. 2 paket kunde jag inte finna, helt borta.. Städa ur kläkammaren (där alla ligger) och svor i vredesmod...

Sprang in till min man och bad honom tänka vart han lagt dom. (Han hade städat där o sorterat för inte så länge sen) "Näää jag vet inte, jag la ner alla i den svarta säcken.."
"Tydligen inte eftersom alla inte är där"
"Det är alltid så med oss, vi tappar alltid bort saker"
"Men det hjälper inte nu, kan du hjälpa mig leta?"
"Nää jag orkar inte ikväll, kan du inte ta det imorn?"
"NEJ DET ÄR JULAFTON SNAAAART!!!!"

Och sprang iväg och avskydde honom för en stund, det var ju HAN som slarvat bort paketen och så får JAG leta efter dem.. Nä fy vilken hemsk make jag har, tyckte jag då. Leta i hela lghtn,, alla skåp, gick ner i källaren för att kolla i de säckar vi nyligen burit ner dit - icke.

Trodde jag skulle gå sönder, frustration, ilska mot min man. Jävla *mummel mummel*
Ett ställe kvar att leta på, en liten plastlåda som innehåller utklädningskläder - DÄR VAR DOM!

"Älskling, kan du inte bete dig som en galning imorn.... DÄR är dom ju!"
"mmmmm.... *mutter*"

Och jag måste erkänna att jag kände mig jävligt stolt som inte gav mig och leta upp dem. Haha. På nåt lustigt sätt, ja med en man vid sidan som säger åt mig att sluta leta. Nej! Aldrig!
Leta nog lite extra mkt för att jag var sur på honom.. ;o)

Livet är inte en dans på rosor, inte äktenskap heller. Haha, jävla.... Ne skoja! <3



Min dotter däremot kan förstå att det snart är jul, hon har små myror i rumpan och små glädjetjut för sig. Precis sådär som man själv var när man var liten, underbart :o)) <3

Min son säger till mig: "BAJSMAMMA!!!...nej inte bajskorv mamma, inte bajskorv" och skakar på huvet, för han har kommit på att om man är dum/stygg så får man inga julklappar av tomten. Så det klassiska "hotet" funkar nästan på min son. <3

Äkta

2010-12-20 - 20:25:27
Ingen porrskådis/modell/skönhet såsom alla framstås som idag. Alla ska ha "det" när det gäller utseendet men vad hände med att ha rösten? Jo den fixar vi med hjälp av datorer, inga problem!!

Men här har ni äkta vara, äkta skönhet i rösten.

Klicka mig

Månen ligger i jordens skugga

2010-12-20 - 16:53:20

Ja snart iaf..


"På tisdag morgon glider månen in i jordens skugga.
För första gången på två år kan vi då se en total månförmörkelse i Sverige.

– Det är vackert. Den blir mörk och röd, säger astronomen Hans Gleisner.

Ställ väckarklockan tidigt på tisdag morgon. Från tjugo i nio går det att skåda den totala månförmörkelsen i större delen av Sverige. Vill man vara med från början – redan när skuggan når månen – måste man upp ytterligare några timmar tidigare."

källa

Idag blire...

2010-12-20 - 16:32:20
.....Lasagne!!!!

Kolla så fint jag uppdaterar min blogg *fniss
Ångest? Nejrå, vintern är go! ;o)

Cat'attack

2010-12-18 - 21:36:00



 


 

Jultomten

2010-12-15 - 09:47:02
Nu skriver alla barnen önskelista, eller har skrivit. Och en del vuxna för den delen och min son skickade sin önskelista tillsammans med alla sina nappar. Han har inte klagat eller ropat efter nappen en enda gång efter det, han var helt enkelt redo att sluta med napp.
Och han är stolt, ojoj så stolt! :o)

Jag vill inte ha nåt, eller jo.. Hm. Jag vill haaaaa... en bättre personlighet. Haha, kan man få det tomten? En sån där personlighet som alla tycker om? Ja, som är alla till lags, är inte det nåt att önska sig?!
Nej tack. Skämt åsido, jag vill ha min man resten av mitt liv och att mina barn ska må bra, det är vad jag önskar mig denna julen och alla jular som kommer.

Klysché.. Maybe. But that's me.





Önskar

2010-12-14 - 09:01:57
Jag hade flera bloggar att läsa.. Kom jag på nu när jag sitter här naken med mitt morgonkaffe..
....hahhaa, nej varför skrev jag naken? Hähä, skoja.. eller? ja.. klart jag skoja.. ;) *tröttmössa*
Vilket som, det gör jag. Ang om bloggar alltså, inte nakenheten..
Eh lägger ner.. Fumligt!

Död

2010-12-12 - 11:47:11
Min blogg har varit så död.. Ber om ursäkt för det. Jag är så jävla sjuk.. Bomull i huvet och baskiluskus som springer omkring och äter upp det som finns kvar av min hjärna. Ni kanske kan hajja hur detta slutar? Japp, hjärndöd!

Så skriva nåt har inte kommit på fråga, det finns inte mkt i min hjärna som är intressant nog att skriva om, om ni inte vill höra om grönt snor och äckliga näsdukar överallt. Eller min självömkan i dessa svåra tider.. Nej jag håller det för mig själv och så återkommer jag med nya tag lite senare.

Förresten, hört om självmordsbombaren. Om det inte vore för min man hade jag nog missat det, jag lever i en liten rosa bubbla (för tillfället grön och geggig). Men fyfan säger jag bara, kommer aldrig förstå hur vissa människor är funtade. Man kan bli så arg, på med flower power åt folket och kramas istället! Ska fan bli en sådan, flower power to the ppl! Love the world.. Wooaaah! Nej så jävla svårt när människor är vidriga.. Jävla idiot fitt människa, ja ni läste rätt!!! Blir så jävla förbannad, äckliga människa!!

Peace!

Hmz

2010-12-07 - 08:32:03
Detta vore ju kul att ställa upp i, för att ha nåt att göra och för att jag alltid velat testa modellera nåt inom WoW.. Det är rätt avancerat om man vill göra tex en priest, mkt detaljer etc på kläderna. ;oP

http://eu.battle.net/wow/en/blog/1164108#blog

Förkylning - Urk

2010-12-07 - 07:11:30
Igår var jag ner till läkaren med Isaac och mig själv. Jag har tagit på mig världens förkylning vilket har resulterat i att mitt högra öra har packat väskan och dragit nånstans.. Halvdöv typ. Inte alls kul med dunderförkylningar, helst inte när man snyter sönder näsan och sen ser ut som att man druckigt gör mkt wiskey i kylan.. O.O

Isaac behövde gå till läkaren för sin hosta, sen igår natt så andades han så tungt att det pep ur lungorna på honom, var så orolig att jag knappt kunde somna. Så läkaren bar det av till, och de kolla om han hade lunginflammation men det var det inte, men sänkan var förhöjd så om det blir feber ska vi komma in. Dock trodde de att det bara var en vanlig förkylning och såklart, hans förkylnings-astma.

Vi har inte sovit på hela helgen nästan, och än är det inte bra. Det är inte så att medicinen han fick är en mirakel medicin, den hjälper knappt.. Vidgar säkert men gör inget för hostan.. Suck. Men enligt henne fanns det inte så mkt bättre att ge.. Ventolin heter den.

Aja, från oss alla - till er alla, önskar vi er en riktigt God morgon! ;o)




Cataclysm is here

2010-12-07 - 06:57:53
Nu ska jag vara lite tråkigt igen, eller som vissa anser är jäkligt tråkigt... Men iaf, Cataclysm släpptes igår och jag får hem mitt idag. Orkade inte ladda hem från internet (vilket egentligen är det enklaste valet, men mina val är inte alltid de bästa...) sååå mitt kommer från cdon.com. Och det var billigare där också!! Plus i kanten!!

Igår fick jag ett mess om att det var skickat och det var nästan så att mitt inre glädjetjut hördes av människoöron. Haha, Sikken nörd va?! ;o)

Helt livat igår ingame så det var helt sjukt, minst 100pers stod vid flightmaster för att vara först med att få achivement på flying in azeroth. (Stället Horde växte upp på typ.. Man har inte kunnat flyga där innan)
Så när klockan slog 24.01 så hoppades jag på att servern skulle krascha, som det gjort så många gånger innan... Men det gjorde den inte, och då blev jag lite avis när alla fick uppleva det jag får uppleva om några timmar. Haha, men det är bara ett spel, eller hur?! ;o)

Haha, livat och här har ni ett litet bildbevis:

Naturliga lockar?

2010-12-02 - 14:54:18
"Ditt hår är underbart! Är lockarna naturliga eller inte? ^^"

Tack Anna!!! Nu blir jag glad. Haha. :D
Ja, lockarna är mina, bara miiiina - finns dock "bad-hair-days" för mig också då lockarna inte alls vill eller står åt helt fel håll. Hur är det möjligt tänker ni? Det är möjligt, tro mig. Haha. ;o)

Några som tar illa upp att jag inte klagar över vädret? ;o)
Säger bara såhär - Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! (Inte för att jag fullt ut tror på den själv, tänk er piskande vind med hörd snö som faller från skyn, usch, då får ni höra mig klaga! ;D)

Dock, huva och solglasögon borde skydda ansiktet, så.. ja. xD

Underligt

2010-12-02 - 14:12:55
Jag kan hålla med om att det är jävligt konstigt att man kan vara deprimerad när man har "allt". Man har en underbar familj, god make och tak över huvudet, mat på bordet. Livet går som planerat och allt är underbart fantastiskt, egentligen!

Jag kan förbryllas över att jag ibland kan må dåligt, jag förstår det lika lite som min man (och du "C"). Gång på gång letar jag till vad anledningen kan vara och har svårt att finna den. Men nånstans ligger den ju, anledningen. Jag vet att ibland kan det vara en speciell doft, ett uttryck i en människas ansikte, tonen nån ger från sig, gester. Men oftast sker detta utan förvarning och man kan inte riktigt placera eller hitta vilket av dem som var det.
Jag förbryllas över detta, och det är väl det som gör det ännu jobbigare, att inte finna varför.

Jag hade mer än gärna varit som min man, tänk vad underbart det skulle vara! ^.^
Men nu vet jag att jag är en "känslomänniska" som vissa kan kalla det för, man har hjärtat utanpå bröstkorgen. Så är det, och det är jag, dock får man lära sig att hantera saker och ting. Analysera sig själv och jobba på det där man är svag . :o)

Sen beror det helt på hur en människas uppväxt har varit också anser jag.

Men det skulle vara bra underbart om man kunde stänga in dessa känslor, men då kommer tanken, då är jag inte den Jag är. Jag är född sådan helt enkelt, - känslig!

Dock går det över rätt fort numer!

Kall julmust

2010-12-02 - 09:37:55
Får man bjuda på lite kall julmust? x)
Så går det om man glömmer backen på balkongen över natten!! O.o

Känsliga jävlar!

2010-12-02 - 09:30:24
Kallare än på 100 år, läser man i tidningarna.
HAHA, säger jag. Vart mäter de nånstans? -11 grader i sthlm, REKORD KALLT - VARNING!
Herregud säger jag, kom 3mil norr om sthlm/stan så får ni känna på -25 grader ;o) Och det är inte nåt rekord inte, det är bara vanligt!
Minns för 9 år sen ca, då var det -30 grader när jag skulle gå till skolan, då var det KALLT!
Eller är det för att jag har norrlänskt blod i mig som jag inte klagar så mkt?
Puss på er, känsliga jävlar!! ;o)

Resultat

2010-12-01 - 14:08:42

Bered er på...Fejksmile!




Mmmmmmmmm färgat håret... Blev ganska nöjd. Dock ska jag färga det lite mörkare.
Sen att man inte är en kameran tycker om är en annan femma!! xD

Rätt mysig

2010-12-01 - 09:25:08

Förkylningsastma

2010-12-01 - 08:59:08
Helt jävla slut, det har inte varit en rolig natt. Ögonen vill inte riktigt vara öppna men det gör för ont i dem för att blunda.. Haha. Hur nu det går till?!
Min son har fått hosta igen och det betyder att förkylningsastman är på ingång. Han hade det förra året och det var fan inte roligt, minst av allt för honom, min stackars bebis. :o(

Han hosta hela natten, och inga mellanrum. Emellanåt grät han för det var så jobbigt.. Han sov bredvid oss vilket brukar lugna honom en aning men nu var hostan så elak att det knappt gjorde det.
Maken gick och  la sig i soffan efter några timmar, och under några timmar när det närmade sig 04-05 så höll jag på bli tokig! Så fort jag somna så skrek han, och jag önskade att det var en dröm, ett skämt under några sekunder.

För att sedan vakna och minnas att det är min son som mår dåligt. </3

Det är inte att leka med, denna förkylningsastma. Jag hoppas dock på att han inte får lika svårt att andas som förra året. Det är så hemskt, men som tur är finns det medicin och att det inte är året runt som riktigt astma är jag riktigt glad över!

Kaffe i stora lass idag, för snart ska jag iväg!



"C" - Jag har hört att fler tycker likandant som du. Dock har jag aldrig provat han på 25man, ingen vill och en pug kommer aldrig så långt. De bestämde för att skjuta upp fighten tills ikväll, det är en ny guild, så vi får se. Får heala arslet av mig så jag kanske impar och får vara med. Haha. Om ingen LK så blir det 10man hc upp till Sindra.
RSS 2.0