Nej nu är jag trött...

2010-08-19 - 15:54:33

...På denna layout. Jättefin! Men lite trist, vill ha nåt mer personligt, nåt som jag gjort även om det kanske inte är lika snyggt. :oP

Ikväll ska jag jobba, igen. Men måste bli klar med ett par tårtor som har hamnat på "efterkälken".

I söndags hade vi kalas för Isaac, min stora 3åring som precis kissa i vår soffa, igen. Men kalaset var trevligt och han fick många fina presenter. :o)
Undrar dock hur lång tid det kommer ta innan han blir torr på dagarna åtminstone, vi har ju hållt på sen i våras.. o.o Men pojkar är "senare" sägs det.

Nu springer han runt och sjunger "lilla snigel akta dig" och tar mig varje gång. ^.^

Alice i underlandet Bröllopstårta

2010-08-14 - 21:27:28

Helgens tårtor var roliga, den ena var en ganska klassisk tårta, helvit med rutmönster o pärlor med en stor rosett på topp. den var rolig eftersom jag inte har haft chansen att göra en sådan innan, så allt på denna var första ggn, ja förutom att fylla..täcka... ;o)Men den andra tårtan var riktigt tuff, jag gillar den skarpt för den blev enligt mig själv, jäkligt ball! Det är inte många tårtor som jag stolt kan säga "den har jag gjort!" men nu vill jag gärna säga det stolt! ;o)

Temat var Alice i underlandet. Tårtan är mest inspirerad av kortleken i filmen.

Våning 1: Ruter
Våning 2: Spader
Våning 3: Klöver
Våning 4: Hjärter

Alltså, tårtorna är formade på det viset så titta noga kanske du också ser. ;o)
Riktig rolig att göra!!

Caketoppern är en nyckel som ni säkert vet vad den har för syfte i filmen. :o) 
Kommer även finnas på tårtbloggen.

Jobbat sent

2010-08-13 - 00:44:01

Kom hem för ca en timme sedan. Ja, man kan jobba sent och övertid med tårtgöra också. ;o) Men idag beror det mest på att min dotters fritids hade stängt och jag har 2st bröllopstårtor till helgen. Så fick ta igen ikväll istället. Nu har jag ont i rygg och ben, man vill inte stå upp och knåda när klockan säger vilodags. ;o)

Men det känns skönt att ha en massa gjort. Imorn ska en tårta iväg och att dekoren blev färdig är kanon skönt! Och att de är fyllda och klara också såklart. :o)

Men nu är det dags för sängen, ska upp klockan 06 och sen knata iväg o "knåda deg" igen framåt 07. ;o)
Hare gött och sovgott!

Litet tillägg, söker man på google "bagare" så kommer det bara upp manliga sådana, fnys! ;o)
Förutom denna sötnos då!

Tårtbloggen

2010-08-12 - 12:17:54

Är nu uppdaterad med iaf 3 tårtor under födelsedag och högtid. Ni får ursäkta min fjärilstårta (högtid) att bilden är såå gul, förstår inte vad min kamera får för sig ibland men en ny bild kommer senare. :o)

Tårtleverans Förra helgen

2010-08-12 - 12:07:04

Hjälpte jag till att leverera en tårta till Vaxholms slott(?), sicker minne man har, minns inte ens vad det heter. Men iaf, det var jätte mysigt där inne och det är synd att man inte hade pengar nog för att hyra nåt liknande när man själv gifte sig. :oP

Tårtan vi levererade dit har en speciell stil och är högst personlig, jag tycker att det är tufft att våga på sitt bröllop och inte hålla sig inför ramarna om Vad som klassas som bröllopstårta. Och bruden träffa vi innan, hur fin klänning som helst och vilken trevlig människa! Efter vi (jag) satt upp tårtan fick vi också kaffe medans vi vänta på båten, inte alla ställen man får det. Ja de var helt enkelt supertevlig personal också!
Om du ska gifta dig rekommenderar jag dem, de varkade ha superkoll!

Måste tillägga med tjock text att jag har Inte gjort tårtan, jag bara satte ihop den på plats!
Annette på Cake&Design är konstnären denna gång. ;o)Stor dag idag

2010-08-12 - 07:14:29

Ja, iaf för mig och min familj men mest av allt vår son, för han fyller 3år idag!!! <3<3<3

Ja må han leva, ja må han leva, jaaaa må han leva uti hundrade ååååår!!! :oD
Tiden går så extremt fort, och det märks ju mest av allt på barnen. Han är 3år nu och det kändes igår som att var 1år och precis lärt sig gå. Fantastiskt och tråkigt på samma gång, att det går så fort alltså. :o)

Han fick en bil, ett ritblock och pennor nu på morgonen. Han älskar bilen!! Eller bil o bil, det är en fyrhjuling (leksak då ofc ^.^).


Sjuttsingen

2010-08-11 - 13:52:33

Jag har inte lagt in någa bilder på de nya tårtorna för mitt internet pajja.. Eller nej, fel av mig, vår telefon pajja. Nåt hände så det sluta fungera och ja, vår lina går genom telefonjacket. Men nu är det slut med det, nu har jag ringt ownit och det ska gå via.. um.. Minns inte vad det hette. xoD jaja, inte via tele längre iaf.

Men snart kommer jag lägga ut bilder på tårtorna, det sura är att en av bilderna blev gul.. Sådär som vissa av mina tårtor är i bloggen, men det finns inget att göra åt, kanske jag kan få en bild av C&D sen när det finns tid att skicka dem.

I helgen var jag ute med en gammal vän till mig, vi har inte hörts eller setts på ett tag. Man fastnar så lätt i vardagen och sen när det är kväll och man har tid att höra av sig så infinner sig den hemska tröttheten och man glömmer och slumrar i soffan. Men jag är verkligen skitdålig på att höra av mig. O.O
men vilket som, det var riktigt trevligt och vi åkte till stan, gick ut på Golden Hits. Haha, tror ni det ringde dåligt i öronen? Jojomensan, dit gick ju min mamma när hon var 40bast. Så inga förväntningar hade jag (25års gräns) men det var hut trevligt ställe som helst "and we had a "blast""! :o)

Tills vidare har jag en skissat sak att bjuda på. Hoppas ni gillar den, det är min första någonsin. :o)
(Den tillhör en större bild men den är inte klar än :oP )
Nya tårtor

2010-08-06 - 18:33:27

Jepp, ikväll ska jag se till att lägga in lite nya tårtor som jag gjort i min tårtblogg. :o) för den som är intresserad. :o)

Ikväll ska jag också ha en myskväll för mig själv, min man ska på firmapartaj (igen) men det händer ju inte så ofta, som max 1 gång per år får man höra. Haha, tjena, de har redan varit ute 2, nu 3e ggn. Om jag inte tom glömt eller förnekat att det har varit fler ggr. Hehe, jaja bara han har trevligt så. :o)

Hitta ingen bra film.. Så, vad ska göras dådå? Se om det kommer nåt på tv, annars blire att spela lite kanske. :oP

Men fy 17 vad trött jag är O.o

Min Son

2010-08-05 - 07:56:27"Mamma pinden umpan, hihihihi"

Haha, han är för rolig. Han har en massa roliga små lustiga kommentarer. xo))

Åter till vardagen

2010-08-02 - 08:26:28

Nu sitter vi här igen, framför Bompa och väntar på att gå till dagis för att lämna Isaac. Idag lämnar vi bara Isaac där för min Stora tjej Linnéa ska börja på fritids och sedan 6års. Hon börjar i Nollan, NOLLAN, det är bara ett år kvar innan hon börjar i ettan. Helt otroligt vad tiden går fort, och hon är helt lyrisk, hon har längtat så för att få börja skolan. :o)

Min son har gjort så många framsteg inom talet nu under de 3 veckor vi har varit hemma och han har blivit så duktig att vara utan blöja på dagarna. Det händer fortf olyckor men oftast Säger han till när han blir nödig. :oD Båda mina barn börjar bli så stora, inga bebisar längre. :ó)

Idag har de på sig sina fina T-shirts som vi köpte på kolmården och de vill stolt visa upp dem. Nea bytte t.o.m. från klänning till byxor för att kunna ha sin T-shirt, och det är Kors i taket! Haha! xo)

De är så fina mina barn, och jag är en sådan stolt mamma. :o)
Vilken tur att jag fått så fina och friska barn! <3

Och med det säger Vi - GodMorgon På Er!

RSS 2.0