Hemma med 2 monster

2011-11-14 - 08:54:58
Helgen har det varit full rulle. Kalas, karate, karateläger, fika, fars dag, sysselsättning för hunden, städning.. Ja en del och sen har jag säkert glömt hälften.

Vi var iväg med Bowee till en klubb i väsby där de har en massa hinder i lördags, tunnlar och massa roligt. Det var både miljöträning, möte hund träning och lite nya erfarenheter i att gå balansgång, gå i tunnlar och sedan slalom. Ni skulle ha sett honom, för var tunnlarna jätte läskiga men efter att ha slängt in godis längre och längre (tur att vi har en hund som älskar mat;)) och med husse eller matte på andra sidan var det senare full fart genom dem. För när man kom ut på andra sidan fick man höra hur duktig man var OCH fick godis!

Vi provade balansgång och det var jätteläskigt först, han försökte ställa sig på bakbenen och ta godiset. Det gick matte med på några ggr men sen var det dags att iaf stå på brädan. Uppförsbacken gick bra, det var lite läskigt, när det var plant - inga problem alls - men i nedförsbacken var det inte speciellt roligt men han följde godiset och klara att ta sig ner. :)

Sen prova vi slalom, först gick det inte alls bra men när matte sen tog fram klickern gick det super för att vara första ggn. Och vad han älskar att prestera och få beröm, det verkligen lyser om hunden. :)
Agility är nåt vi ska göra sen, åh så roligt!

Igår kunde han inte alls slappna för 5öre. Hit och dit, fläng och släng. Kissa inne 2ggr! Jag försökte lugna ner hnm men till ganska mkt förjäves. Tänkte att han skulle vila efter lördagen men det var ju omöjligt så han fick lite vardagsträning och träna apport / byta leksak / dragkamp.
Men inte blev det bättre.. Så jag gav han inget mer efter det och idag ska han inte få mer än det han brukar, mindre t.o.m. så får vi se hur han är imorn. Han behöver ju vila, även om han inte vet om det själv. ;)

Vi träffade på Bowees bror också som bor i grannområdet!
Så söt han var, och väldigt lik Bowee men större och fluffigare i pälsen. Jag hoppas att Bowee växer på sig nu efter maskarna och problem med fodret, han är ju så liten och vinterpäls behöver han till vintern som kommer nu. Usch vad jag älskar vår hund, hur jobbig han än må vara i omgångar men han är verkligen speciell. :)

Min dotter fick en knapp för att hon var så duktig på karatelägret, hon var på halloweenkalas igår och bilder kommer snart. Sonen är sjukis idag så jag är hemma med 2 monster, hoppas på att dagen blir lite lugnare än vanligt men inte troligt. ;)


Postat av: Erica

Kul att han verka gilla agilityn, du får göra lite egna hinder ni kan ha hemma, så ni kan hålla igång lite=)

2011-11-14 - 19:22:22
URL: http://zote.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0