SD Valvaka 21.10

2010-09-19 - 21:12:12

 
Nu blir jag faktiskt irriterad, Sverige ska vara så jäkla demokratiskt och vilket betyder att folk ska få tänka och tycka som de vill, yttrandefrihet etcetc. Men ändå sitter varje parti och rent ut sagt snackar skit om Sverigedemokraterna som om de vore smuts och inte har samma yttrandefrihet som alla andra.
Jag röstade inte på SD men de har lika stor rätt att tala om vad de står för utan att få en massa skit från alla andra partier, det känns barnsligt och de säger emot vad vi i sverige står för.

"De är rasister" "Det är förödande om de kommer in i riksdan" "Ett tragiskt kapitel i Sverige om de kommer in" Ingen vågar erkänna eller säga att de faktiskt kan tillföra nåt i Sverige. 

Funderar om alla verkligen har satt sig in i vad de står för eller bara har fastnat för en punkt och vridit på den så de blir rasistiska?!

Väldigt omoget av alla partier. Alla har yttrandefrihet men tydligt är det bara ett stort skämt!
Sen finns det dom som påstår att de kastar skit bara för att de ska få komma in, omvänd psykologi, vuxna funkar som barn - Du får inte trycka på denna knapp!! - Då kliar det i fingrarna och knappen trycks ned.





Postat av: Lill-Prave

Håller med dig!! Nymålade naglar, så skriver inte mer än så ;-)

2010-09-21 - 21:26:42
URL: http://bloggen-buuu.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0